台星炎亞綸連劈3條嫩草 親密床照曝光!!!

502 回覆
718 Like 49 Dislike
邊六大邪教?
想知所以啱啱search左
韓庚金希澈
龜梨和也赤西仁
鄭允浩金在中
付辛博井柏然
東綸
宏迪
好正,成地花生
台灣d男男CP真係好高質

利申:腐女
王力宏點會係扮⋯⋯
果然靚仔有錢多數都係基嘅
你唔介意睇殘體既話,睇下佢同李雲迪啲証據,連cctv都講。不過唔排除當年佢有心同李雲迪炒BL
真係一直以為炎亞綸係同鬼鬼
上癮係大陸小說大陸拍既戲,香港會唔會拍到拍到出黎接唔接受到 雖然上癮出到黎套野紅得濟畀大陸封殺左
但起碼大陸咁封閉都出到上癮,香港反而做到做唔出
連劈3男係指一腳踏3船定同A分咗分即刻去溝B
當年我好想佢同吳尊係gay
大個諗返真係不了
開左easy mode都溝唔到女
係到要揀hard mode 抵班柒頭無女要啦 又仇女又仇同又樣衰又返社會人格 你食埋我個份
好心就睇下人地食開既係咩樣既男仔啦
我唔想同班大愛左膠拗gay 有咩問題
佢有佢鍾意男人,我有我唔鍾意gay 佬,我又冇做實質野攻擊佢地
我唔可以有自己意見咩,咪逆向歧視我
平日見到d好有自信既女 但唔靚/肥肥地 就推幾十頁恥笑人 一有gay post就話驚俾人屌 驚朋友鍾意自己 個post性別調轉一定會俾人屌到飛天 根本班柒頭皮都以為自己個屎眼鑲金 成日話有錢就溝到女 就算醜樣嗚糟好撚肥只要有錢都一定會有女 連登咁多有錢仔 佢地d女在哪 唔該啦 誠實接受自己根本係賣剩蔗啦 咁多拜金港女錢遮眼都唔要你地 你覺得又要靚仔又要有錢又要身材好既圈子會睇得上你 屌你老母連登班毒撚真係好撚有自信
咁有女玩3條仔感情又好笑?
東綸當年真係傳到痴線
無要逆向歧視你嘅意思
不過咁多年 佢啲飯知道都無乜感覺
覺得你幾特別姐
引哂班基佬入嚟
呢單嘢應該幫佢吸唔少基佬腐女平權fan屎
啲人分析話佢對外講就話初戀係女朋友被車撞死,但其實係男朋友。如果係同女仔拍拖,佢阿媽會喊打喊殺又鎖個仔喺房,唔畀佢去見?
其實我不嬲對gay 佬唔大感覺
我對性取向呢件事冇咩意見
係對d 人強逼人接受佢好反感
加上炎地質學家之前d on9 言論更加憎佢
照下自己個樣,再諗下自己驚d咩啦
外國同性婚姻已經好普遍,但估唔到香港人比中國人接受能力仲低

利申:腐女
CP亂炖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞