台星炎亞綸連劈3條嫩草 親密床照曝光!!!

502 回覆
718 Like 49 Dislike
7頭就食女 靚仔就食仔 好sad
咁連登仔呢
屌 又係死gay佬post
咁撚多呢種post架
死得好呀 死gay佬
多啲gay既人 少啲男仔同你地爭女唔係仲好咩 我真係唔明點解啲男仔咁憎人gay 女仔會少啲人憎les
有證據係同時一腳踏三船咩
因愛成恨
佢安全
林宥嘉果首?
也很抱歉浪費大家寶貴的時間和珍貴的生命來看我這些不起眼不值得大家費心思的私人生活

串撚到
肯撚定佢唔覺自己有錯
一腳三船已經垃圾,道歉仲要咁撚串
Gay界成蟲
王力宏
好憎呢d扮gay組cp去吸人氣既人
聽聞係真係同鬼鬼一齊喎
後來偷食呀本開始
所以同鬼鬼都冇fd做
基因愈靚愈識追求高質野
鬼鬼係同胡宇威呀應該
係呀 林宥嘉有提過係炎亞綸既故事
有冇details 想知
有大陸網友翻出,炎亞綸曾坦言林宥嘉的《浪費》正是他的感情寫照,確實改編自他過去一段 6 年戀的心路歷程,更感嘆「能有這樣的能量跟衝勁去愛一個人的機會沒那麼多,不一定是初戀,但也不會是後面這幾段感情,是在對愛情還有憧憬的時候才有這種感覺。」

消息一出,不少大陸網友紛紛繪聲繪影稱這是「炎亞綸暗戀汪東城的原型故事」,但也有網友反駁都是謠言,護航「阿布說過是和初戀女友的故事,不要亂傳!」鬧得沸沸揚揚。如今炎亞綸再陷性向疑雲,也讓此說法再度被討論。

YAHOO新聞

係佢同林宥嘉一齊做專訪個陣講既
https://m.weibo.cn/6092209941/4303761604489300

佢同汪東城既故事~殘體慎入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞