台星炎亞綸連劈3條嫩草 親密床照曝光!!!

502 回覆
718 Like 49 Dislike
成件事好唔真實 媽呀
a男大隻仔ig係咩
chris3_29
巴哈......留言

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=60076&snA=4807862&bpage=0&ltype=&page=5

你沒看到他男女都鑽嗎…他只負責鑽別人不偏好被鑽...如果本身是0的話應該是渴望被鑽才對...

(-∇-):昨天 19:17
蝦米碗糕也可能是雙向插頭阿 女的OK男的就換0

Archangel:18 分前
不一定要肌肉猛男才是1啊 現在很多肌肉也是0啊
初戀嘅故事 無關大東事
死基佬
係咁鬧人死基佬個d柒頭係咪妒忌人地靚仔有大把女人鍾意 但都屌男人
你自己就無女人肯望你一眼不特止而且狗也不屌咁醜樣?
佢果陣鍾意汪東城
基到仆街
佢雙性戀黎架麻
有時真係唔明點解要鬧人死基佬
大家target唔同咪仲好
笑人基佬個D人唔係真係以為人地係鐘意男人會一定搞自己呀?
男人都有可怕妒忌心
其實佢新碟都係有咁既意思
首親愛的怪物既歌詞都有講
「我只想活出真實模樣 就算被當怪物驅趕」

不過我真係好欣賞佢勁敢言 關心社會問題
真係唔係咁多藝人做到

同埋佢既歌都幾好聽 又靚仔
Gay都無所謂
求seed
照下自己個閪樣先啦 咁多女人咁低要求都唔要你 更何況係gay
連登毒撚打大對髀都無人想屌啦
d質素咁低 如果全世界男人都係直
咁有錢靚仔個d實玩曬先 到時連幻想拖拍都唔到呢班垃圾有份 有gay存在根本減少左競爭者 仲嘈乜鳩 依家有咁多gay 少左咁多競爭者 連登都係咁多樣衰毒撚溝唔到女 係咪要反省下呀 全世界男人都係直 真係唔敢諗
不過佢一腳搭幾船就真係好撚柒仆街 玩鳩人感情無好下場
你話人靚幾好 鐘意男定女都一定有得食
啱啱好奇走咗上去睇下大陸人對件事嘅comment
竟然絕大部分人都係正面態度對佢係gay嘅事
反而連登一個post就已經有十幾個話人死基佬 接受唔到之類
完全無諗過大陸喺呢方面比香港開明咁多
上面好多腐女,中日韓台有六大邪教,東綸未算邪教之首 你睇下王力宏+李雲迪啲傳聞,國民CP黎
台灣人接受能力咁高,半年就無事
呃花屌
而家愈來愈多gay
基本上,係街見到兩個男一齊行,都會覺得係gay
但鄭元暢追過林依晨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞