玩大板京都果頭8日, 住3日大板, 再住4日京都分配是否恰當 :P ?

119 回覆
0 Like 0 Dislike
玩大板京都果頭8日, 住3日大板, 再住4日京都分配是否恰當 ?
玩大板京都果頭8日, 住3日大板, 再住4日京都分配是否恰當 ?

可以咁玩,因為京都有一條JR線直入機場
調轉都玩得,大阪難波有南海電鐵40分鐘反到入機場
月頭去完,比我再揀會住2晚大阪5晚京都

正正就係想睇到巴打呢D SHARE 講多D丫, 我開頭都係呾諗, 大板佔細份, 京都佔大份

前後我想大板先係因為
1. 近機場D 可以快D到步 快D擺行李快D開始 ETC , 再玩出去京都
2. 就係櫻花, 我係打算3月25-4月1去, 咁樣櫻花期就可以配合到大板開先, 京都開後,

萬一大板撞唔到櫻花期, 仲有京都保底 因為我京都會佔多D日數

依家我想大板3晚 京都4晚, 我TOTAL 8日
恰當,不過比我會調番轉,因為最尾係大阪買野走

買野係咪京都搞唔掂?

買野係咪京都搞唔掂?

大阪多d野睇(購物)

我對SHOPPING冇太大興趣

正正就係想睇到巴打呢D SHARE 講多D丫, 我開頭都係呾諗, 大板佔細份, 京都佔大份

我自己一個去,大阪真係無乜野有興趣 usj無理由一個人去,毒撚又唔鍾意shopping,惟一有一日真係喺大阪就係跑原本plan落既歷史景點
結果大阪住三日有一日係去左琵琶湖彥根果邊,其實根本唔洗住大阪

我自己一個去,大阪真係無乜野有興趣 usj無理由一個人去,毒撚又唔鍾意shopping,惟一有一日真係喺大阪就係跑原本plan落既歷史景點
結果大阪住三日有一日係去左琵琶湖彥根果邊,其實根本唔洗住大阪

我直情住琵琶湖兩日

前後我想大板先係因為
1. 近機場D 可以快D到步 快D擺行李快D開始 ETC , 再玩出去京都
2. 就係櫻花, 我係打算3月25-4月1去, 咁樣櫻花期就可以配合到大板開先, 京都開後,

萬一大板撞唔到櫻花期, 仲有京都保底 因為我京都會佔多D日數

依家我想大板3晚 京都4晚, 我TOTAL 8日

關西有得直去京都站...好快...個幾鐘就到
比我揀就全京都

大阪=渣板東京
岩岩去完 大阪頂盡3晚 你去京都個邊仲可以去埋嵐山 風景一樣咁正

買野係咪京都搞唔掂?

你要買乜野先?
全京都,可能瞓一晚大阪買下嘢
比我揀就全京都

大阪=渣板東京

同意 大阪 真係 弱版 東京

利伸 岩岩去完 東京番
鍾意 京都 > 東京 > 大阪

京都 可以去既地方多好多,好舒服
上次同屋企人去,行程一半京都一半大阪
京都唔夠玩,但大阪行一陣就覺得無野買
寧願用pass 上番京都再行
係京都鳩hea好過係大阪鳩hea
係京都鳩hea好過係大阪鳩hea

姐係點, 點HEA汰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞