其實達哥個人生算成功定失敗?

227 回覆
2751 Like 57 Dislike
但係曝光率都係遠低過達哥,因為廣告商都知佢700k訂閱入面有九成九都係冇消費能力嘅小學雞

更何況 曝光率真係各有各market
而家睇Youtube 硬係笑波子嘅手機game廣告
呢樣都算係另一種曝光率

笑波子Subscribed: 790K
UNDERGROUNDdv: 120k
你知唔知波子月入幾多 講出黎驚嚇親你

backup 佬偷笑波子啲片賺廣告費應該一早連樓都買到
達哥搵咁多錢都仲要直播唱人地唔還錢
成功過九成連登仔
如果話佢賣廣告就話奶共
咁其實香港好多所謂藝人都係仆街嚟
kay賣八達通廣告=撐狗鐵?
張繼聰 chi lam d借錢廣告=撐貴利? 等等
d仆街有排你數啦
洗小學雞腦係中國人方面好成功

咁遲入

睇呢到就知好多小學雞冇得救
之前貿易戰就講乜野冇大豆冇所謂
中國好強大
日日話我地中國人點點點
仲要幫天貓賣廣告
本身又收紅色資本賣隻支那驚
懷疑達哥係共狗既文化侵略既一隻棋子
呢樣都算係另一種曝光率

會窮
癡撚線香港打機打得最成功嘅都要問
其他係咪食哂屎

最成功?拎世界冠軍都未出聲

你講toyz?
Toyz係喺台灣成功架on9
佢twitch 7,8成都係台灣觀眾
香港撚有資源比佢做起咩
咪撚人地去第二到發左圍就認屎認屁啦
呢樣都算係另一種曝光率

笑波子告到佢仆街啦,分走d views同搶佢錢無分別。

笑波子告到佢仆街啦,分走d views同搶佢錢無分別。

之前聽話笑波子唔係月入10萬架咩
話佢成功
又未算好成功
都仲係要奶住咁接 job , 好似地位卑微既打工仔咁
又要日日開台打機服待班小學雞chatroom

話佢失敗
又未算好失敗
仲有伍公子, 笑波子果堆人墊底
同達哥同齡既人,亦有好多日復日zombie mode 咁打工過日子

咁達哥算成功定失敗

成功
失敗

討論得就已經係成功人士,唔同你會問是但一個連登仔係成功定失敗咩
對比起我黎講幾成功 對比起其他連登fg就遜色d
呢樣都算係另一種曝光率

@power_off 1001唔開POST?
奶共奶到佢咁都成功?
呢樣都算係另一種曝光率

人地笑波子靠自己紅
達狗唔靠backup佬? 邊撚個識佢
佢唔成功唔通連登仔成功咩
識,之錢咪為錢反目

有無link?
佢哋識

唔洗link 咁樣就ok

( Show Blocked User - Olivier吉魯 )
( Show Blocked User - 歌神譚詠麟2 )

2條撚樣幫達哥賣廣告可恥

人地笑波子靠自己紅

仲要俾綠帽俾backup 佬帶

人地笑波子靠自己紅

仲要俾綠帽俾backup 佬帶

唔係掛 原來達哥咁仆街

邊個1001就應該邊個去開新post
呢個唔係四登文化嚟咩

人地笑波子靠自己紅

達哥係靠高登仔嚟紅
兒登係多達粉
奶共奶到佢咁都成功?

你咪又係奶共,幾時搞港獨?

邊個1001就應該邊個去開新post
呢個唔係四登文化嚟咩

唔諗住開喎
奶共奶到佢咁都成功?

一路賺支那錢一路開台暗屌支那一路越做越紅越受歡迎仲拍埋戲,香港仲有咩藝人/直播主做到,講幾個分享下ok?
講收入 笑波子肯定唔會係墊底
佢啲片係on9 淨係講數據
佢訂閱人數好似係全港最高
啲views都比班小學雞刷到好高
一個月起碼兩萬收入
仲要係日日喺屋企出啲濕鳩片就賺到

兩萬 你忽撚咗
廿萬都嚟緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞