其實達哥個人生算成功定失敗?

227 回覆
2751 Like 57 Dislike
講收入 笑波子肯定唔會係墊底
佢啲片係on9 淨係講數據
佢訂閱人數好似係全港最高
啲views都比班小學雞刷到好高
一個月起碼兩萬收入
仲要係日日喺屋企出啲濕鳩片就賺到

但係曝光率都係遠低過達哥,因為廣告商都知佢700k訂閱入面有九成九都係冇消費能力嘅小學雞
達哥先30鬆,重大把位上

好耐無見你
班波台煩膠點都搵到位入

達哥 cap 圖澄清自己冇用老翻 = 屌達哥死撐唔認衰

達哥冇深究自己部腦搞乜,狗衝第二日買正版兼道歉有哂交代 = 見唔對路至死死地道歉
班波台煩膠點都搵到位入

達哥 cap 圖澄清自己冇用老翻 = 屌達哥死撐唔認衰

達哥冇深究自己部腦搞乜,狗衝第二日買正版兼道歉有哂交代 = 見唔對路至死死地道歉

俾backup斬完左手重要俾佢斬埋右手先叫唔出賣兄弟
你點定義成功先

搵到錢? 咁要搵幾多?
多人like? 咁要幾多like?
前排人生低潮緊,自己又無伴侶又唔係同屋企人一齊住,每晚睇達哥吹下水發下癲係真係比到正能量我,幫我捱落去 達哥可以做到一啲現實唔識嘅人嘅精神支柱我覺得已經好成功

我想講翻句多謝你呀達仔
達哥呢幾日開台不停串9聊天室班小學雞
波台班煩膠日以繼夜兼不收分文見有post講達哥/甚至自己開post講達哥咁樣曲線宣傳顯得佢真係好成功,好多youtuber、switcher 恨都恨唔到
波台班煩膠日以繼夜兼不收分文見有post講達哥/甚至自己開post講達哥咁樣曲線宣傳顯得佢真係好成功,好多youtuber、switcher 恨都恨唔到

twitcher
咁都失敗咁你係咩
兩條煩膠話人奶共
但另一方面又吹奏奶共藝人
想知點解tat story都無再剪片?
tat talk直情成個channel無埋。
拍咁多廣告,出席咁多活動,而家拍埋戲拍埋電視,搵咁多錢,我諗仲紅過好多tvb藝員
仲高學歷,咁嘅人生都叫唔成功??
佢係屋企打住機講野2小時,冇俾屋企人屌嘈咩??

搵咁多自己住都得啦,分分鐘買咗樓
一個月起碼兩萬收入

但係曝光率都係遠低過達哥,因為廣告商都知佢700k訂閱入面有九成九都係冇消費能力嘅小學雞

你噏乜 我想表達嘅係
笑波子唔會係墊底嗰堆
無話拎佢同達哥比
但伍公子就真係覺得佢而家好潦倒
一個月起碼兩萬收入

更何況 曝光率真係各有各market
而家睇Youtube 硬係笑波子嘅手機game廣告
呢樣都算係另一種曝光率
達哥成功啦
人地明星搵大陸錢就奶共
佢搵大陸錢就冇問題
邊個屌佢奶共仲要俾班達粉屌返轉頭
香港應該得佢可以有呢個地位
一個月起碼兩萬收入

你以為啦 大撚把人喺佢直播嗰陣比錢佢洗
成功
但何sir比佢更好
晚晚開台 平均觀看人數4,5千人
某D特別節日 例如:跨年,台慶 觀看人數可以上到1萬
明星歌手開live 都未必有1千人睇
達哥開台 鳩up下打下機 就咁多人睇 仲唔成功?
一個月起碼兩萬收入

更何況 曝光率真係各有各market
而家睇Youtube 硬係笑波子嘅手機game廣告
呢樣都算係另一種曝光率

笑波子Subscribed: 790K
UNDERGROUNDdv: 120k
你知唔知波子月入幾多 講出黎驚嚇親你
洗小學雞腦係中國人方面好成功
洗小學雞腦係中國人方面好成功

咁遲入
係香港可以靠做自己想做既野搵到食
仲要搵唔少
應該都算成功
達哥成功啦
人地明星搵大陸錢就奶共
佢搵大陸錢就冇問題
邊個屌佢奶共仲要俾班達粉屌返轉頭
香港應該得佢可以有呢個地位

人哋明星係一路搵大陸錢一路專心奶共
達哥係一路搵大陸錢一路開台暗屌中共

明星可以為咗搵食改變自己對中共嘅立場
達哥會唔會咁先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞