其實達哥個人生算成功定失敗?

227 回覆
2750 Like 57 Dislike
癡撚線香港打機打得最成功嘅都要問
其他係咪食哂屎

最成功?拎世界冠軍都未出聲
有無link?
佢哋識

唔洗link 咁樣就ok

( Show Blocked User - Olivier吉魯 )
( Show Blocked User - 歌神譚詠麟2 )

1. backup佬偷人片賺成36萬,一蚊都冇畀達哥

2. 達哥口口聲聲話對backup佬有相應行動,但最終無下文,無論係放生咗佢定直頭告唔入都好,backup佬都可以話係袋袋平安,冇得輸。

3. Windows 不是正版單嘢達哥翌日就上官網買返正版key,道哂歉咁有交代仲想點,加上本身係咪用緊老翻都好難講,你哋自己求其 google 都搵到一大堆用正版 key 都照彈不是正版嘅 case... 達哥都算係咁啦。

4. 奶共賣雙11廣告無位好讚,係抵屌嘅

5. 用蝗字仲死撐無做錯,都係值得一屌

6. 達哥間唔中都有屌港共甚至暗串支那,已經好過好多香港直播主,至於避談黃之鋒乜乜柒柒全部搵到食嘅歌手藝人都唔會多講呢啲嘢㗎啦,達哥仲肯串吓支那啲柒事已經好好。
出賣兄弟果方面好成功

認同
其實吉魯如果係純粹作為hater係好失敗,基本上已經黃哂,只能想到係收錢唱達哥,每個達哥post都重複返講過既野就算
成功到震 不過犠牲太大。
希望佢搵到更舒服既運作模式。
把聲真係好撚難聽
算成功做老細. 拍廣告.
出賣兄弟果方面好成功

認同

冇逼 backup 佬嘔返36萬出嚟算係咁啦
話時話張whatsapp圖幾時至upload好?想睇
唔洗link 咁樣就ok

( Show Blocked User - Olivier吉魯 )
( Show Blocked User - 歌神譚詠麟2 )

2. 達哥口口聲聲話對backup佬有相應行動,但最終無下文,無論係放生咗佢定直頭告唔入都好,backup佬都可以話係袋袋平安,冇得輸。

3. Windows 不是正版單嘢達哥翌日就上官網買返正版key,道哂歉咁有交代仲想點,加上本身係咪用緊老翻都好難講,你哋自己求其 google 都搵到一大堆用正版 key 都照彈不是正版嘅 case... 達哥都算係咁啦。

6. 達哥間唔中都有屌港共甚至暗串支那,已經好過好多香港直播主,至於避談黃之鋒乜乜柒柒全部搵到食嘅歌手藝人都唔會多講呢啲嘢㗎啦,達哥仲肯串吓支那啲柒事已經好好。

雨革停直播已經可以知佢咩取態
覺得達哥成功

負評係俾樓主將伍公子同笑波子放埋一齊
達哥講過開台其中一個目的係帶快樂同正能量比大家
唔係為你諗個d咩成唔成功

雨革停直播已經可以知佢咩取態

佢哋要達哥額頭寫住香港獨立先唔算係奶共
出賣兄弟果方面好成功

你個分身 譚詠麟 呢?
有wtsp圖未呀?

咪屈 佢真係出賣兄弟
冇圖...

覺得達哥成功

負評係俾樓主將伍公子同笑波子放埋一齊

伍乞衣有幾高級
你哋話達哥同大陸做生意係奶共
試問香港邊行邊業可以同大陸脫離關係
同大陸做生意唔係奶共
同大陸做生意而又同時踩香港價值先係奶共
我諗達哥最多真係是鬼旦寄封有律師簽名嘅警告信畀 backup 佬就算,就好似 tvb 寄畀 myavsuper 嗰封信咁上下格式...

backup 佬可以話毫無損失,偷人片呢家嘢東家唔偷就偷西家㗎啦,大把位走盞... 你睇 youtube 啲偷片狗(尤其支那同台灣嗰班人)就知大把位搵食...

話唔定人哋一早開咗其他 youtube ac 開開心心偷緊其他片再賺過
tvb 咁大勢力都只能夠用 email 寄所謂律師信畀 myavsuper,相信達哥對backup佬都只可以咁做
連登有達哥既post就有譚校長同法國神鋒
好欣賞佢地既堅持
如果達哥要開back up佬波嘅話 一早開咗啦
加埋水印 自己backup back up佬都唔認仲認 仲要話乜歷史任務
等到全世界係chatroom踩到上臉 佢先出嚟交代 仲要叫埋兄弟唔好搞佢
連登有達哥既post就有譚校長同法國神鋒
好欣賞佢地既堅持

佢哋永遠唔會成功
其實佢夢想係做導演

講搵錢係幾成功

但講追夢佢好似離個夢遠咗
成功又未算
不過 喺香港靠打機出名 本身已經奇蹟
仲要唔係靠打得勁
而且 又唔係靚仔 甚至可以叫係樣衰
咁都紅到 証明天時地利人和好緊要
當然啦 行呢條路個份堅持同勇氣都不可或缺

真係唔敢想像一個香港靚仔打機會點,外國除外
有學識,做到中意既野,帶左好多歡樂比人,仲有佢收既廣告費你估好少咩,仲要識埋咁多女女
佢算失敗 我都想失敗下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞