其實達哥個人生算成功定失敗?

227 回覆
2752 Like 57 Dislike
起碼佢做緊自己中意做啲野
我港大畢業都好過你地9成人啦

諗起佢以前玩人中之龍 夢之繼承者最後個感想
我覺得已經算成功,起碼我相信達哥已經成為咗某部份人嘅生活不可缺少嘅一部份
https://www.youtube.com/watch?v=U537z21cJ2I
出賣兄弟果方面好成功

你個分身 譚詠麟 呢?
有wtsp圖未呀?

我懷疑豬魯同歌神譚詠麟係假膠
不斷表面貶達哥,捧backup佬
實際上就令backup佬喺連登被人踩多幾錢重
既然咁憎達仔,
邊有可能一有達哥嘅po 就有豬魯 or 譚詠麟
其實豬魯係達哥死忠嚟

其實可能之前有巴打講過,講過嘅勿屌

諗起佢以前玩人中之龍 夢之繼承者最後個感想
我覺得已經算成功,起碼我相信達哥已經成為咗某部份人嘅生活不可缺少嘅一部份
https://www.youtube.com/watch?v=U537z21cJ2I

食血漫頭
佢係屋企打住機講野2小時,冇俾屋企人屌嘈咩??
你又打工佢又打工
佢打機搵食仲要多錢過你
其實話橋起backup佬果d係腦袋屎定老母係雞?

轉載重要同偉大過原創

真係痴尻線

講呢個論點的祝以後做project 就永遠比人轉載搶左功勞

係講緊番工的project , 唔係小學雞勞作
達哥先30鬆,重大把位上
見到達哥post就要入黎9up既吉魯重忙過返工
伍公子墊底?
佢而家打機唔係為左自己,為左觀眾

變相返工
先唔講收入
達哥雖然未至於個個識,但年青人一般都會識,老一輩起碼都喺廣告見過佢,起碼講得出佢係隻鵰 即係已經唔係nobody 啦。
當然你嘅定義佢可以未算成功,但一定唔會係失敗啦大佬
咁都唔叫成功叫咩 瘋狂接job 你估個到小錢咩
唔係成日睇達叔 但我覺得佢算成功
打機直播到有啲知名度,都唔係易事
出賣兄弟果方面好成功

你個分身 譚詠麟 呢?
有wtsp圖未呀?

達哥post最好睇就係吉魯同譚詠倫2個唱雙簧9up抹黑,同埋啲小學雞信以為真比人撚

兩個一唱一和咩證據都冇 笑死
喂!兄弟們小心樓主呃like
打機有錢收
達哥post最好睇就係吉魯同譚詠倫2個唱雙簧9up抹黑,同埋啲小學雞信以為真比人撚

兩個一唱一和咩證據都冇 笑死

有聽日有
次次都係咁講
出賣兄弟果方面好成功

你個分身 譚詠麟 呢?
有wtsp圖未呀?

我懷疑豬魯同歌神譚詠麟係假膠
不斷表面貶達哥,捧backup佬
實際上就令backup佬喺連登被人踩多幾錢重
既然咁憎達仔,
邊有可能一有達哥嘅po 就有豬魯 or 譚詠麟
其實豬魯係達哥死忠嚟

其實可能之前有巴打講過,講過嘅勿屌

仲洗懷疑
出賣 backup 佬?

真係兄弟?我覺得佢地現實唔識

識,之錢咪為錢反目

嘩 又係大陸拼音狗 連登真係好撚多死大陸仔新移民
癡撚線香港打機打得最成功嘅都要問
其他係咪食哂屎
人妖達
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞