支持婚前性行為唔代表濫

423 回覆
1778 Like 366 Dislike
Agger
死魚好撚悶唔會長久
見到你話處就一定死魚
就知又係一個條女唔係處 安慰自己既傻仔
得啦 慢慢安慰自己啦你
笑到我呀
毒撚先會FF條女一定係處
處女9成好撚悶
之前沒食過處會好想試下,
宜家食左啦,真係不可一不可再
如果真係一個需求大,一個性冷感
結左婚先知,點搞?

性愛都係與生俱來,同性格一樣,有人enjoy,有人反感
你話磨合或者可以磨合既,但起碼都要雙方本身enjoy,唔反感先啦。

咁易俾你調教得到, 咁就唔會有性上癮、性冷感
或者一個鐘意sm先有快感,先唔好話你可能覺得變態,
你滿足唔到佢就係滿足唔到。
不了
藉口
亞洲先會出現呢啲問題
根本個人選擇黎
喺外國唔係處冇人會話你係雞
係處都唔會有人話你保守
根本唔係一個用黎judge人嘅point
呢樣嘢喺華人地區先會攞黎判斷一個人係點
根本性就同愛係同一性質嘅嘢
好似你拍唔拍拖冇人會基於呢樣黎judge你
全部都係個人喜好 鍾意咪做 唔鍾意咪唔做
係華人先咁judgy 攞呢啲黎評價一個人
處女調教完之後仲淫過其他非處
sorry 因爲當年我仲係處個陣 我係死魚
咁的確有機會處女都可以好wild既

不過見你笑得咁大聲先發現我唔係你assume個類人 都幾撚柒
轉個撚頭又話我臭雞
Er....有冇諗過係你能力問題?有邊個生出嚟就唔係處 咪又係人調教出嚟嘅
比你講咗先添
鐘意非處嗰啲人係想食現成唔洗自己調教
一個成功嘅男人係必須識得將處女調教到性上癮變淫娃
條女對性表現反感嘅話,明顯就係個男人能力不足,又冇技巧。
尊重你既睇法
但我拍拖 其中一個快樂源頭係雙方之間既intimacy
如果無 太dry

不過人人既標準唔同 最緊要自己開心 同時亦要保護自己
好多臭雞為自己嘅十幾手臭閪窿平反
樓主講野好有point 睇你用事實一巴一巴煎落啲毒撚到就過癮
exactly
明顯就係個男人能力不足,又冇技巧
所以我成日都屌鳩華人社會啲on9思想 正宗井底蛙
最撚鐘意用自己把尺去度人 廢老教班廢中出嚟 廢中就教班廢青出嚟
呢啲思想要靠出國讀書/睇多啲外國資訊
開拓下眼界 接觸唔同人先改變到 無計 普遍華人都好defensive 一聽到同自己諗法唔同既事就第一時間話錯
而家反處嘅人 多數都係想食現成 唔想自己調教
同埋呢啲人冇能力冇自信去調較開發處
所以依家啲中學生已經比人破哂處囉

依家啲女仔竟然覺得處係唔重要 真係好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞