支持婚前性行為唔代表濫

423 回覆
1778 Like 366 Dislike
你偏見重到

唔反對=你係同性戀唔會影響到我所以我會尊重你
放番落個語境:
一個傳統家庭個仔,佢係同性戀,佢父母唔反對,又會係你講得咁正面?

睇語境啦!
點解唔可以正面?
正正因為係家人,最親嘅人先最坦誠,唔like就一定會屌鳩你,唔需要遮遮掩掩。
唔反對係因為傳統家庭唔傾向支持,但又尊重個仔意願,所以唔反對。
如果反對嘅,直頭開波屌鳩個仔啦
冇男人會接受到自己條女同第二個男人做過愛
樓主理論
AV女優都係搵緊Goode’s fit JJ做老公
所以我叫佢分清楚
支持 "婚前性行為嘅人" 唔等如 支持 "婚前性行為"
頂樓有人建議樓主改口 "唔反對婚前性行為" 反而俾人串
倒頭來 佢地根本未分清 支持 vs 唔反對 / 對事 vs 對人
大大聲講支持婚前性行為 = 鼓吹婚前性行為
同性戀而家仲係講緊平權, 未叫到支持同性戀
支持同性戀者 又係另一個語意
一直都覺得身體合拍度好重要,如果對象係過人世嘅,同居同床係必要
我覺得同居仲緊要過同床
有啲人極「啦閪」冇自理能力又唔做家務又懶
床上幾掂都好 唔做家務又懶嘅人真係扣好多分
咁好多人都唔介意著舊鞋嘅
各有所好姐 但咪撚合理化d臭雞公廁
嫁得好唔代表扑得好 可能佢以前條仔扑得佢舒服d呢
唔好話你想呃處屌
我食開一手下欄野

啲二手道德高檔野留番俾咁多位連登仔
我老婆係處女米得囉
咪撚on9 la
假設結完婚先發現條仔早洩𣎴舉
條女性冷感既
咁就一世架啦
收皮啦 咪又係為左宜家嘅性欲望 扮撚哂有愛咁
同床主要係知道對方嘅睡眠習慣,有d人要有少少風扇聲先訓到,有d要好靜,所以唔可以到結咗婚先黎遷就,盞辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞