支持婚前性行為唔代表濫

423 回覆
1778 Like 366 Dislike
btw 我唔覺得俾人知道 我無論正常社交生活定還是性生活都過得好美滿 係一件令我ashamed既事
一個男人肯等到結婚先扑野,個男人真係好愛你,佢可以係你身上揾到性幸福以外既替代品,咁你就真係嫁得過。另外佢對性需要都相對低,都係好事黎既

但係唔好誤會呢個唔係二元既
你梗係tag唔到做「婚後派」啦,因為你呢d婚前性行為完就走嚟講「婚後先好性行為,真愛無敵包容一切」

直頭係「君子劍派」啦
呢條友真係笑撚死人
自己屌緊條淫西就叫人唔好屌女
人唔笑狗都吠
咁你將個post印埋做街招 去旺角派啦
老婆梗係自己調教啦ON9仔

駛唔駛幫手調教你未婚妻?
其實冇問題,針對佢個人行為而唔係佢既論述 係討論既最低層
冇說服力嘛
中共夠話國家要俾人民一個自由社會啦
你聽完會唔會笑同鼓掌?
我本身真係諗住意見交流下,討論下守貞嘅人點樣喺結婚時磨合到d唔夾、討論下個難度係咪真係咁容易。

點知chok chok 下chok 咗件岳不群出嚟,我都估唔到。
對鞋太緊,咪慢慢著住行,著到鬆囉

唔通對鞋俾人著鬆先自己著咩
個比喻有d odd
利申唔係反對你
問題係自己一力提倡嘅野,拎嚟屌人嘅野,原來自己都做唔到時,套野嘅實踐可行性未免大打折扣,講嘅人未免虛偽咗d而已。

同《乾坤大挪移》第七層一樣,可以寫到神之又神架,不過原來係鳩寫,無人類練到咁解咋嘛。
咁咪即係佢論述證明佢行為係錯,有咩問題?
而家係討論佢既論述定佢既為人?
你岩。但十個有九個都係濫

做倫敦金果班都唔代表一定貪錢。 但十個九個係咁解
洗唔洗要我講九萬幾次
我唔反對婚前性行為
但反對樓主嘅思路
兩者唔係二元對立
樓主思路太偏,根本冇代表性

即係唔反對資本主義嘅人,但反對具中國特色社會資本主義
所以所謂嘅真愛,歸根究柢咪就係將對方當咗係附屬於自己嘅貨物,當佢係一手衫、一手鞋吧
你慳d啦,之前講到只要有真愛,就可以唔駛婚前性行為,用口溝通已可夾到大家嘅性喜好、唔駛真做。而家就又話唔反對婚前性行為。

定你想講你而家條女唔係真愛呀?
年中唔知有幾多個人用"試" 去做理由 換畫
o岩呀成件事講得通 係要試先知自己真正口味
但要試幾耐? 現實有幾多樣野可以盡善盡美?
今次呢個唔得 下次實得? 點先叫90%
講到最後 條界都唔知去左邊
唔識規管自己去"試" 同濫有咩分別?
滿姐唔好再打啦 返去打機啦
啱啊 大把人搞大左個肚跟著搵個有米嘅傻仔接手
一直以為連登得班on9 「處女黨」
估唔到有咁多正常人
你接受到咁咪恭喜你囉

你個公廁未來老婆同你kiss個嘴 唔知含過幾多條撚 唔知奶過幾個男人屎眼
個口吞過幾多包皮垢精液
個閪唔知幾多人插過 可能比鬼佬黑鬼屌過 同你做已經無feel 都要扮呻吟好舒服
屎眼 雙穴乜都比人開發哂
不嬲道德都係個人對自身既追求
對自己有要求既人 自然知道底線係邊 自然會尊重loyalty
我有叫你係咁試咩 你睇多次我一開始段文最後個段落
一段感情有冇未來 你多多少少都feel到
我叫你同自己男/女朋友試完再溝通
唔係叫你試完唔啱就分手 講咗幾萬次 唔係叫你地去濫交
如果你同你伴侶性生活唔夾,但係其他野都夾,你係咪一樣會諗辦法飛左佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞