一人一件影響你好深既事

155 回覆
0 Like 0 Dislike
過渡左未? 定仍然耿耿於懷,覺得好似活係陰影入面咁 ?
[拋磚引玉] 曾經被好close既朋友出賣,所以有一排唔係好信人..
之後其實都係靠時間同經歷再慢慢建立返個信心。

呢段時間都幾難捱,所以睇下有冇人想一齊傾訴下未解開既心結
同ex分手
同ex分手

是咪好愛佢? 佢影響左你D咩呀
有興趣聽 繼續講
同ex分手
之前綠帽過 對愛情失哂信心
之後識到個女仔,本身打算玩玩下,但識落發覺佢係好孤寂,好可憐既女仔。好想保護佢,等佢每日都可以開開心心。到我發覺自己真係愛上左佢既時候,佢突然消失左,不停message佢都係只讀不回。可能佢由頭到尾都係呃緊我,因為悶先當我係玩具,玩厭就走
記得睇過一部動漫 講咗句 朋友只係暫時唔會出賣你嘅敵人 之後都唔會用心對待任何人
成日比老母鬧白痴 低能 搞到依家極度自悲
細個成日比人屈,不論係學校定屋企
所以而家搞到個人勁小氣,返工做咩都影底哂
廢事d同事又屈返我唔做野 佢地已經試過
記得睇過一部動漫 講咗句 朋友只係暫時唔會出賣你嘅敵人 之後都唔會用心對待任何人

On799

On799

動漫大道理

係職場係要做呢D保護自己

On799

動漫大道理

呢d真係.....
#gcap#
#gcap#

On799

動漫大道理

呢d真係.....

有咩唔啱

動漫大道理

呢d真係.....

有咩唔啱

你開心就好

你快d死啦

你快d死啦

係職場係要做呢D保護自己

我都叫返過幾份工,可能人緣好,次次都開心來開心走,得閒都會搵返舊同事吹水飲野,但而家呢份日日返去比人玩咁 間鋪計埋得3個人,佢地兩個夾埋造我已經玩完
玩過師生戀 被欺騙感情
自此覺得男人對你好都只係為呃蝦條
中學best fd 我地由幼稚園就識 大家屋企人都好熟 佢f3自殺過左身 有好耐一排我覺得佢仲係到 只不過去左避世
中學best fd 我地由幼稚園就識 大家屋企人都好熟 佢f3自殺過左身 有好耐一排我覺得佢仲係到 只不過去左避世

巴打ok 嗎?
之前有個好朋友為左擦鞋上位會利用我 好多時句句都假/呃鳩我 仲成日分化埋我同我其他朋友 最後大家拆穿佢
佢仲話當我係最好嘅朋友 個心真係寒哂
之後我就唔再咁相信朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞