Total War: 三國 各勢力初始情報官方介紹

1001 回覆
62 Like 7 Dislike
通常有冇偷跑,拎定大假先
黃巾DLC
見貼吧有啲 total war 真fans屌鳩啲柒頭皮明明冇買過、甚至連 total war 從來未接觸過居然仲好意思對ca指手畫腳
人設嗰度,我就覺得ca整男角靚過暗榮
希望唔好好似戰鎚咁on 9
由中2開始玩起 係去到戰鎚完全冇興趣玩
你覺得不列顛算唔算呃fans錢
戰鎚好玩WO其實
點on9法,最受好評既系列
冇玩過但好多負皮
對上一集玩已經係亞提拉
太過魔幻不了
我幾時有攞漢之前啲野嚟講 ,我係話廣東話有溝到啲上古漢語,你有冇睇清楚我講乜?
廣東話係保留左古漢語讀音,但係溝埋啲百越語言先有依加廣東話,北方人用咩廣東話 ,上面有講孫氏用返吳語配先可能比較準
咁係你唔中意個背景,唔係遊戲系統問題
我都冇玩,聽聞係用返阿提拉個engine,不過ca出返自己國家嘅歷史都可以咁hea
魔戒咁玩幾正
隻game又唔係hea既,都有唔少改良
但係問題係不列顛比人感覺只係亞提拉既大型DLC,
如果賣平d既,應該會少好多負評
嘩屌
間諜可以留喺其他勢力到畀人登庸做將軍
仲有雙面間諜玩
Laughing gor
Battle side, if you fight one of your own spies they will try to maintain cover as best they can and will fight you as an enemy general would. After the battle you can decide whether to send them back or to recall them into your faction.

但係打仗就唔可以跟番你?
3月先有係steam?
買得啦,唔知幾時有得down

台灣電玩節有擺攤位,唔知會唔會有玩
買咗又玩唔到 3月6
而且通常都係當「日」夜晚十點十一點
咁撚耐都未上架
呢D真人風好過三國無雙卡通化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞