[推到完場] 台灣九合一六都選舉

784 回覆
18 Like 9 Dislike

玩手機燈海
https://www.facebook.com/Geekfirm/videos/475982656229329/

睇唔到

朱學恆Facebook Live 緊

cls直播人地逆線行車
睇唔到

朱學恆Facebook Live 緊

cls直播人地逆線行車

唔知隔離板啲人激撚死未
韓國瑜三大政見:
1. 東西賣得出 - 今日美濃區7仔賣到冇貨
2. 人進得來 - 來左3萬韓粉,民宿生意突然爆滿,一個平日下晝旺過之前假日
3. 高雄發大財 - 淨係今日應該夠商販食返餐好少少掛

一日就兌現到競選承諾嘅一部分

舊高雄縣郊區成日俾人話網路使用者偏少所以係綠營鐵票倉,但咁樣俾韓國瑜夜襲成功,周邊地區引發嘅漣漪效應有幾大真係有排計。
唔知隔離板啲人激撚死未
韓國瑜三大政見:
2. 人進得來 - 來左3萬韓粉,民宿生意突然爆滿,一個平日下晝旺過之前假日

舊高雄縣郊區成日俾人話網路使用者偏少所以係綠營鐵票倉,但咁樣俾韓國瑜夜襲成功,周邊地區引發嘅漣漪效應有幾大真係有排計。

睇緊關鍵時候
雖然唔係直播,但錄影果陣係同朱學恆旗山現場同步
睇到啲親綠嘉賓9up同錯判

話韓國瑜啲支持者都係外來,冇票
但阿宅捉啲人訪問,好多都係高雄本地甚至美濃旗山本區
唔知隔離板啲人激撚死未
韓國瑜三大政見:

睇緊關鍵時候

你想佢地點講
唔知隔離板啲人激撚死未
韓國瑜三大政見:

睇緊關鍵時候

之前我在呢度講過,旗山戰有幾多本區同周邊地區嘅人自發來會成為勝負關鍵。農會好似有動員4千幾人,但2點開始就有中老年人自己去到會場霸位,4點已經塞到水洩不通,外縣市請半日假坐高鐵落高雄嘅人要呢個時間之後先到。

市區藍綠兩邊嘅票要催嘅都差唔多催晒,如果縣區綠營啲樁都開始鬆動,任啲綠營名嘴上節目點9up都唔會阻到陳78個跌勢。

玩手機燈海

唱<愛拼才會贏>
三立未硬 cut 陳其邁晚會轉播果陣睇咗一小段時間,
成個氣氛好差台下冇咩反應好似攪未亡人告別晚會 😂
首都臺北如果被kmt食返,臺灣等同淪陷共匪蔣幫黑暗統治
唔駛爭,kmt派燃燒美鈔嘅林益世,有黨證保佢六都全贏
唔駛爭,kmt派燃燒美鈔嘅林益世,有黨證保佢六都全贏

林益世去咗彰化操盤
今次高雄紅白大團結
韓國瑜而家仲穩陣過柯P
韓國瑜而家仲穩陣過柯P

柯P俾小野背刺緊,突然又搞到台北個局亂返
韓國瑜而家仲穩陣過柯P

如果選前柯韓黎個偶遇,兩者就穩陣
推一推上去
韓國瑜而家仲穩陣過柯P

問題係白綠分手後,柯叫唔叫得齊人投票,而藍營借力打藍綠對決已經發揮效果
其實今次仲有冇人留意多咗 謝龍介?
我覺得佢講嘢幾鬼好笑,但係又一針見血

怕輸不出戰,同桃園吳志揚一樣,看桃園隱形人陳學聖,甚麼都冇做,民調已由差2x%追到差10%

如果最強棒肯出,民進黨分分鐘6都全滅

國民黨班友抵死
台北市長3位候選人都有接觸過
柯:認真做事但真係唔用腦講野得罪好多人
姚:真係廢到加零一
丁:成隻老狐狸但講野都好空泛

柯P冇想像中咁高聲望,加上媒體好多開始做鳩佢加暗捧丁,台北真係隨時俾丁偷到雞,而家就係睇柯捉唔捉得緊遊離票班人
依家真係擔心柯P多過擔心韓國瑜

我比佢攪到想去學台語

怕輸不出戰,同桃園吳志揚一樣,看桃園隱形人陳學聖,甚麼都冇做,民調已由差2x%追到差10%

如果最強棒肯出,民進黨分分鐘6都全滅

國民黨班友抵死

其實國民黨桃園每次有大佬掃票之後民調都有回升
馬仔幫隱形人仲多過丁丁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞