[推到完場] 台灣九合一六都選舉

732 回覆
18 Like 9 Dislike
龍介仙傳如韓總當選,空心菜會考慮以大陸資金助選等問題dq韓總,並預告一定會暴動。

我唔信,依步咁盡,只有迫佢立即選總統及全國示威

唔會咁癲掛

除非民進黨係高雄做左d 唔得光嘅野啦

好似想查高雄盤數

慶富
3000億
唔會咁癲掛

除非民進黨係高雄做左d 唔得光嘅野啦

好似想查高雄盤數

慶富
3000億

慶富單野真係好誇張,上YOUTUBE睇黃國昌講嘅
聽龍介仙講台語聽到上咗癮

https://youtu.be/c_fzox1z90w

https://youtu.be/Mn2V9Ij_z4E

依2段勁正,其他人忍唔住笑
好似想查高雄盤數

慶富
3000億

黃國昌好強
慶富
3000億

黃國昌好強

串到成班檢察同官員無野講 一係語無論次
柯p競選辦小野公開支持陳其邁

咁攪法淺藍既票隨時回歸丁丁

咁柯p就輸了

咁柯p就輸了

美麗島在台北市長辯論後好似會有民調,到時應該會對個戰局更明朗化

咁柯p就輸了

寧願投柯p
都唔好投kmt

咁柯p就輸了

民進黨勁無恥,人地明明用文化人身份同一大班人一齊支持佢d文化理念,特登挑佢一個出黎掛競選辦牌頭拖柯p落水

咁柯p就輸了

民進黨勁無恥,人地明明用文化人身份同一大班人一齊支持佢d文化理念,特登挑佢一個出黎掛競選辦牌頭拖柯p落水

呢頭韓國瑜借1111在高雄有反空污遊行婉拒參加台北六都造勢,果邊小野又倒打一耙,成個勢好謎

咁柯p就輸了

其實d文化人等如香港d左膠,on99度日,而且你比民進黨計算陰鳩你老細,傷害緊你老細選情呀,你仲支唔支持依個黨呢?
留名

咁柯p就輸了

呢頭韓國瑜借1111在高雄有反空污遊行婉拒參加台北六都造勢,果邊小野又倒打一耙,成個勢好謎

柯p要處理下身邊奸細,高雄的事與他們何干
https://www.ptt.cc/bbs/HatePolitics/M.1541406790.A.49E.html

這個小野說柯沒有嘆氣

玩撚死柯 P

點回應都得失一班中間選民

玩撚死柯 P

豬隊友
高雄市長選情激烈,民進黨籍高雄市長候選人陳其邁與國民黨籍高雄市長候選人韓國瑜終於要正面對決!陳其邁今天表示,已與韓國瑜陣營達成共識,將於本月19日公開辯論,只有韓陳兩人參加,採一對一辯論「直球對決式辯論」的方式。
陳其邁今傍晚到黃昏市場拜票前受訪指出,他的代表、立委趙天麟今下午與韓國瑜陣營代表達成共識,他和韓國瑜將在19日共同參加一場由民間所舉辦公開辯論會,採一對一方式,就是「我問韓、韓問我」直球對決式辯論。

精彩,形勢上陳一定要辯,但一對-,冇眾奶媽幫手,可能俾韓總斬到一頸血,欣賞他背水一戰勇氣

玩撚死柯 P

豬隊友

我覺得佢係太天真,無諗到支持民進黨民進黨可以咁樣賣鳩佢
高雄市長選情激烈,民進黨籍高雄市長候選人陳其邁與國民黨籍高雄市長候選人韓國瑜終於要正面對決!陳其邁今天表示,已與韓國瑜陣營達成共識,將於本月19日公開辯論,只有韓陳兩人參加,採一對一辯論「直球對決式辯論」的方式。
陳其邁今傍晚到黃昏市場拜票前受訪指出,他的代表、立委趙天麟今下午與韓國瑜陣營代表達成共識,他和韓國瑜將在19日共同參加一場由民間所舉辦公開辯論會,採一對一方式,就是「我問韓、韓問我」直球對決式辯論。

精彩,形勢上陳一定要辯,但一對-,冇眾奶媽幫手,可能俾韓總斬到一頸血,欣賞他背水一戰勇氣

我反而覺得陳其邁冇左啲壞朋友做豬隊友
襯辯論俾佢做一次完整既理念同政策演講
話唔定有機會谷底反彈

咁柯p就輸了

呢段片太早出,如果係辯論或者1111之後先出,選民會分番藍綠,依家有成十幾日消化,對白綠藍三方都無乜利。
太奇招上網買野送政綱,係香港無人夠膽咁做,我check過個網站,有香港OK收貨服務,亦都有得送,想要就買啦!

https://udn.com/vote2018/story/10958/3463792

劇本已寫好
點解個個講到韓國瑜真係好勁咁
台南高雄民進黨真係好難輸架喎

如果你話網上只係嘴炮個D
咁兩邊個造勢晚會一睇就知唔係咁簡單
民進黨家陣瀨緊屎啦

同香港熱普城一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞