[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (10)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
著耐左就得
想問,想買N1 香港有冇邊度地方入手?
Reproduction 先
Thanks 本身今日想去 但佢好似冇開
放低左了 拎左返間鋪搞
星期三休
Vintage好難搵 好多都甩哂毛
打左鐵都係冼
要著到有d磨損先會有改善
我打多個膠底上去
日港試日牛係咪take5最多?
正常玩法啦
好似係
唔sure 係咪最,但大brands 佢都有,夠玩
有無師兄知邊度有Vietnam souvenir jacket賣?好似復刻都好少見
鞋頭打多舊鐵上下
其實正常玩法係去行石屎地兩個圈
個底一花左就唔冼
膠掌真係曬左個底
Toyo有呀今年
西德軍服
但咁係曬左個皮底,到要repair 換底就好貴。
想買件barbour bedale
想問下internatioanl, uk 同jp version 有咩分別

sizing 又係點?
上網睇兩千零蚊 但hoax 成4千5蚊
想問問正常N1 個價錢大概係幾多到?
唔sure international 有無bedale.... International line 係for international market, 款較moderm 同細。 好少made in UK ..... UK 版bedale 係傳統cut, 闊同大件,so far 仲係made in uk ....

JP bedale, 係slim cut, 較啱asian, 但又少左份barbour 味,都係made in uk.

4-5k 係香港買bedale 係儍嘅。
即係巴打都係prefer 買uk版.
selfridges 好似都無乜色選擇 仲有無咩online store 有得賣? 最好有free return 我驚d碼數唔太岩.

之前爬過文好似要down size 3個碼
我向Cox the saddler 買,勁抵
不過唔知有無return
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞