[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (10)

1001 回覆
6 Like 8 Dislike
想問bedale 同classic bedale有無分別?
cut 一樣,款一樣

叫classic 就係用Sylkoil (一種臘), 無classic 就係waxed cotton...

新嘅時候Sylkoil 啞色d, waxed cotton 會好似濕濕地咁。
舊左Sylkoil 會多變化d

有人話新嘅時候bedale 靚,舊左Sylkoil 靚,睇你要咩。

日本國內最大軍品店 同N年前去貨都無乜變
係佢自家復刻品愈來愈少 佢出品性價比幾高

Taxi Driver都有自家出Tee 章 M65就賣哂無再出了

呢間幫襯過online store
買過軍用belt
佢對m43boot先正
睇下你喺幾多度著,件褸唔係發熱,只係防風防水保到少少暖咁

之前去北歐大部分時間都係著佢加一件衛衣,溫度大概0-13度左右
我都係諗住買去歐洲著 巴打介唔介意講埋幾重幾高同著咩碼
165-167左右,著埋鞋先過170
應該60-65kg,著34碼
asos個到係分s m l 我180,7x kg買左件m size 預鬆身d入面可能會著好多衫
巴打,你去北歐邊到
Barbour,sweater,shirt,保暖衣都夠掛
我去德國呀 我見大約0度左右 應該夠做既
咁應該夠啦
最緊要頸巾,手套,長袜
唔該巴打 再自爆應該比人起底
barbour + 1-2件係入面,基本上0-15 度ok

今年好似特別hit fleece 褸,我見U記好多。我都入左件。
我對990 等左5個月都未翻貨
Btw 你係星期五買?係既話知唔知雙11有咩優惠?
唔係丫 早幾日買

FYI

有無人係大阪 聽日有活動

啱啱撞到間野有平貨
一嚟大阪就買咗條resolute 710
Japan blue sashiko vest
巴打係咪今曰去左豬仔

我著alden 990
巴打拖兩條女
幾型仔喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞