究竟左膠心目中嘅和平理性有幾大威力?

8 回覆
1 Like 1 Dislike
穿透
何獸男:你睇人地南韓百萬人靜坐,總統都要下台,和理非幾有用

我屌你,一百萬人係總統府門口,係人都怕啦,加上佢城唔係靜坐,係比警告你政府,再拖就殺入去,人地有前科嫁,又土製炸彈又剩,無武力抗爭做籌碼,人地理西你和理非講數咩
何獸男:你睇人地南韓百萬人靜坐,總統都要下台,和理非幾有用

我屌你,一百萬人係總統府門口,係人都怕啦,加上佢城唔係靜坐,係比警告你政府,再拖就殺入去,人地有前科嫁,又土製炸彈又剩,無武力抗爭做籌碼,人地理西你和理非講數咩

咪係
冇武力,邊有資格同人談判
有實力咪有談判
冇實力鬼理你
歷史上有冇和平抗爭係成功(冇任何武力作籌碼下)
究竟你地FF 左膠同女權到幾時,成日都話人地左膠女權乜7乜7…
但永遠見唔到有人做緊你地口中 SO CALL左膠女權既野

你地係咪有妄想迫害症?幻想一D唔存在既野
究竟你地FF 左膠同女權到幾時,成日都話人地左膠女權乜7乜7…
但永遠見唔到有人做緊你地口中 SO CALL左膠女權既野

你地係咪有妄想迫害症?幻想一D唔存在既野

巴打可唔可以接走我?
我都想生活係平行世界
和理非 成功的例子
2003年, 50萬人上街遊行, 中共取消23條立法
2012年, 12萬人包圍政府總部, 中共取消國教科
2014年, 幾十萬人雨傘革命, 中共阻止梁CY 連任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞