我愛Momoland❤ 高品格討論Area: 人類最後審美觀的救贖🌏 女神們請救一救人類😘😍 睇下幾時推到1001

1001 回覆
16 Like 100 Dislike
雨琦
錯圖
不過真係好Q
樓豬搏大霧 ,唔係有個雨字就係momoland喎
一時睇錯姐 成幾十萬張圖

依張Nancy❤勁高貴
Nancy+晚裝 比任何人都靚
駁5刀
不過如果妍雨都係到就唔同講法
Nancy>妍雨
訓。
要比我夢到馬尾Nancy❤
夢見太多次妍雨
想夢見少啲
Nancy❤ 勁受歡迎 其他成員比人推開
Check out @vatouh’s Tweet: https://twitter.com/vatouh/status/1072046876332056576?s=09
美韓

韓中
娥仁(韓語:아인,英語:Ahin,1999年9月27日-)韓國女子團體MOMOLAND的成員,在隊內擔任主唱。出生於韓國蔚山廣域市。六歲曾居住在上海七年,台灣兩年,杭州兩年,所以能說流利的中文[1][2]。

有冇人知佢做左幾耐練習生
依家19歲
6歲+7+2+2 =17
Momoland出道2年
第一次睇Momoland 資料 原來係咁意思

MOMOLAND的口号是“Get your ticket”,MOMOLAND的意思就是一座幻想的乐园。而粉丝们来见MOMOLAND就像来到了游乐场一样开心。
与此同时而粉丝的名字是“Merry-go-round",意指MOMOLAND像旋转木马一样老少咸宜
我地係Merry-go-round
而家先知會唔會遲啲呀ching
一啲都唔遲
佢哋不嬲都叫我哋merries
嘩,屌 ,你仲好意思出咁多po話我愛momoland
好心你煲哂momoland 資料加全部綜藝
其實最基本的finding momoland 有無睇嫁你
可能樓主連momoland點樣出道都唔知 之前得7個成員

日版baam allbum係咪出咗有冇ching買
出左好耐,但唔見香港嘅碟鋪有得賣,唯有訂
我就應該唔買住啱啱先買完fun to the world仲有頭嗰兩隻未買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞