究竟係Ctrip on9定樂桃航空垃圾

91 回覆
5 Like 65 Dislike
用過一次ctrip卜澳門
之後就唔敢
Ctrip?
上埋新聞你仲邦趁
大6野係咁上下 買機票一定directly同airline買
Zuji 都唔係好野
你同佢買1000蚊 佢買唔返1000蚊
就叫你加錢or cancel booking
樂桃都要係ctrip買
呢間野出晒名臭 樂桃成日做特價上返官網買啦
連大陸人都唔用大陸野
好明顯係你ON9啦
有PEACH個網唔用, 係要用CTRIP
到底係班機本身比PEACH取消左丫, 定係你個朋友張單比CTRIP取消左?
如果係PEACH FLIGHT CANCELLED, 佢係會FULL REFUND俾你
不嬲用開skyscanner, 之後格到最平去官網訂
係樂桃成班機冇左 仲要事先冇作通知(可能email有但唔知佢有冇睇)
只係幫您安排返第二日坐過第班 冇賠償
唔係買旅保 係廉航叫您加錢買個d19保障

而我朋友成家人只係比日狗樂桃安排左第二日坐第二班
Delay左成日完全冇表示
我上個月都係咁
櫃檯條友幫我打去ctrip條友講蝗話 仲十問九唔知
講到咩都唔關佢地事 明明酒店就係話冇record
屌佢老母 擾讓左成個鐘
Zuji 都係咁 比撚晒錢收到晒email 之後又話個機位比人搶左 衣加要加錢先有機位
擺明老屈
如果official website check到張機票 呢類agent公司仲有冇機會取消張單
skyscanner都係ctrip
咁我TOUCH WOOD未試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞