究竟假順豐玩乜, 接入去又CUT我線

18 回覆
0 Like 0 Dislike
日日都收到, 接入去睇下咩料, 喂兩下就CUT 我線
D 號碼好新, report 去hkjunkcall 全部無record
Why??
順便test電話通唔通

通就無限公德 一系列廣告電話打黎
究竟佢想點
昆d來港有錢大陸佬話佢地d錢有問題,官方打貪,要查佢,要比幾多幾多先可以抵消條罪

所以你一講廣東話佢地就知道你唔係目標唔理你架啦
近排我都日日有收到
仲有一大堆各地電話打黎
又美國,中山,烏茲別克,湯加...
都唔知搞咩
但佢啲錄音又廣東話喎
我按入去有人接, 睇下昆我D乜. 佢喂兩下就CUT線
我比你昆WO依家
哇 估唔到我以為呢幾日得我係咁 原來咁多人都有
屌你 10點到3點 車輪戰咁打3 4個電話上黎
禁1 接上去 諗住屌佢老味 就CUT我線 火都黎!!
最重要每日LOOP住呢個方式咁樣黎 煩唔煩呀!!
有啲知你試佢直情cut鳩你線
我一日一個CALL, 唔接就飛去留言, 照錄果段"你有一封順豐快遞尚未領取", 好撚煩
裝晒junkcall 軟件都無用
啲大陸人覺得香港人老實啲嘛
所以咪用廣東話錄音放低目標戒心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞