當年係鐘嘉欣溝林峯!為林峯平反!

108 回覆
582 Like 54 Dislike
見到隔離post有人話林峯溝唔到鐘嘉欣根本錯曬 事實係鐘嘉欣想溝林峯入豪門!

先講點解溝唔成,鐘嘉欣根本好醒目,佢知道結婚先算真正入豪門,拍拖果啲根本算唔上咩,重要佢同林峯一直地下戀,要去到結婚係十分遙遠嘅事。所以佢起碼要林峯公開戀情,擺返個正牌女友。但林峯一直堅持唔共開,驚影響事業。加上留意開林峯嘅人就知佢份人低調獨立,屋企有錢都肯出黎讀cctvb個藝員訓練班做三線演員,就知佢唔鐘意父幹。當然鐘嘉欣亦都了解林峯性格,開始明白再同林峯一齊入佢豪門洗佢身家係無可能嘅事。所以最後就爆料比傳媒聽佢地暗中分手嘅原因,順手營做自己係乖乖女嘅假象,提升自己市場價值,方便自己繼續釣金龜。

鐘嘉欣成日自稱慢熱乖乖女,但成日同佢合作親嘅人都傳緋聞,空穴來風必有因呀。
而且佢當年講到自已對林峯無feel,話自已慢熱又乜又性咁,成個絕世好女人咁,同唐姨一鳩樣
成日係傳媒面前扮受委的女人,等人可憐佢,
攪到林峯比人講好似成個狗公player咁。

林峯由頭到尾都無出過聲,無扮過野呀!
佢默默承受大眾對佢係狗公嘅印象都無出聲,對成件隻字不提,呢啲絕世好男人邊到揾到。
呢排好多考古post
林峯大把錢,洗要馬戲團玩過嘅女?
可能佢學埋馬戲呢
管家仔值得更好的
成個絕世好女人咁,同唐姨一鳩樣
經過林峯同鐘嘉欣地下戀分手後,最hurt其實係林峯自己,佢真心鐘意人,但人地為左入豪門而同佢一齊。
當然林峯唔會知道鐘嘉欣之前會同佢一齊嘅真正原因,所以佢以為會分手係因為太過專心事業加上唔公開戀情。所以導至致日後林峯會共開佢同千語嘅戀情,亦都不停係傳媒面前對千語講肉麻野,重會抽時間同佢環遊世界。全部都因為林峯害怕重蹈覆轍,怕千語會好似鐘嘉欣咁離開佢

可惜世界係殘酷,林峯一度以為又找到真愛,點知到頭來又係為左林峯啲錢而同佢一齊。
鐘嘉欣根本係成功版嘅唐姨
Jm9?
考乜古 篇打左成半個鐘
林峯心底裏會唔會恨自已出身係有錢家庭?
馬俊偉:
有咩留番係自己fans club講啦
咩叫共開?
但佢地真係好襯 點解峯峯咁好仔都仲未搵到真命天女
可惜佢都係臭雞
鍾嘉欣邊有合作親就傳緋聞
佢一直有條仔伍允龍 拍左成七年
煎pan
馬俊偉
和誰在一起都用來共你相比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞