[終於識贏] LA Lakers 小圈子討論區 61

1001 回覆
11 Like 45 Dislike
隻豬真係可以走
下場打大腸我真係唔撚信會唔贏
你咪啊..
圖已cap
唔係對面3分著火同lma啲draw foul我地一早贏咗
根本williams同mcgee可以均分5號位嘅時間
或者lbj/beasley頂幾分鐘

好心咪撚再推馬上5號位啦
下場禁區係ayton唔知會點
屌你學友係咪搵日唔燈你會訓唔著?
下場到大腸Booker 著火 , James 繼續頭兩節啞火
快撚啲死啦kcp hart完全取代
咪又係正選
DLO 牛 JC 大家俾D 時間啦

B仔 波 大家俾D 時間啦

FOJ黎埋 大家俾D 時間 慢慢磨合啦

KOBE : “We never thought, ‘OK, we’re gonna win four years from now.’ We really thought, ‘This is our year. We’re gonna get this done. We’re gonna push, push, push, push, push, get better now.’

KCP 好似有no trade clause
可以
屌你牙學友
咪呀你
俾ayton打爆個底
睇zubac俾ayton強姦到懷疑人生
都真係keep住進步既 只係以為熱血反勝點知豬咗

占士加時3球in and out 罰球又係 只可以話燈力大勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞