[終於識贏] LA Lakers 小圈子討論區 61

1001 回覆
11 Like 45 Dislike
第時正選陣
波。心。古/b。占。my boy
Rondo。kcp/lance。古/b。比士利。Williams /Wanger
Williams 同Wagner 每人都應該頂到十分鐘
Wanger 有射術

今日古打番3號位好似被解放咁
唔該禾唔好再放佢係5。跟本打唔掂
不過之後古同B的時間點分真係有點難搞...

占打暫時重唔慣無球。佢下半場打番上黎都係自己key波騎士打法多。要搞搞佢。打番呢種打法ball and rondo 都廢左一半功力

最尾OT個球我地冇晒time out定點。呢的波有time out應該call。咁樣隊一球真係入就英雄唔入就
同埋最尾禾真係冇戰術可言。開完波=占單打
記得上年都係咁好似。但射果個係kcp。成年都冇進步話
唔係唔俾打
係空得好離譜都唔俾!
湖人防守真係好有問題。。
占屎有call time out 球證睇唔到
好波
Kobe拎咗咁多分好似好勁?
收皮啦係到自幹 已經唔係第一次
空曬都唔交係要自己打
馬其實打PF都仲OK, 不過C位真係唔得
Williams 我覺得可以重用一下 , 籃下防守幾好, 又有進攻籃板
反而見到佢臨尾有球 諗住餵籃底 點知變咗 Turnover
果球佢應該傳比 weak side Lonzo 射 corner 3
但係今場無理由係鬧 Kuzma 啦
係 walton咪撚再推kuz打c
炒兩罰真係On9 完全唔撚合理
Lonzo corner3真係信唔過
不如自己上
利申:迷波
不過算啦 後生仔要歷練 寶貴一課
下場對Suns 如果詹都仲係打到咁既樣唔該自己好走人, 入球clutch 3 都沒用 , 兩罰炒哂真係唔好叫自己King
其實有時hart都係咁,好似趕時間咁
corner切西瓜係基本盤
Svi今場都幾差 騰騰雞雞亂咁黎咁
總之湖人加油啦
呢幾場都好失望
今年終於多返啲人一齊撐湖人
前幾年睇湖人真係生不如死
乜撚嘢Robert Sacre 柒撚親我
對對對
Williams 上陣13分鐘 8分 4板 3BLK , 有兩個仲要係 進攻籃板黎
下場出耐D唔該
樓豬無錯la 下場咪識贏
我好掛住kobe...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞