6少女行飛鵝山遇險 直升機兩度到場拯救

198 回覆
360 Like 19 Dislike
其實唔識行山學咩人行西登同南登
貪自殺崖好玩

東同北路根本明顯到不得了
加番個show openstreet map 既行山map
容乜易
其實唔識行山學咩人行西登同南登
貪自殺崖好玩

東同北路根本明顯到不得了
加番個show openstreet map 既行山app
容乜易
外表四十歲,把聲十四歲
其實簡單行/為打卡嗰D,就咁 328 原路上原路落就得,一條路無得錯
傻系少女
似係南路上
不過南路依家都明顯左好多
其實點解呢幾年d女開始興行山

你估真係行山咩 為左打卡姐
開個google map都搵都方向
又唔係西貢 邊有可能迷路
女人真係唔好害人
https://www.weekendhk.com/232167/bloggerspick/窮途絕景自殺崖-流浪攝/
仲有SUNDAY KISS,同其它某D消閒性傳媒不停介紹香港秘境

D後生見到人地六七十歲十都行到咪以後有氣有力一定無問題

其實未有打咭文化未有傳媒介紹之前,山界係好純淨,想去某D地方要有人帶,或者睇書去搵,出書果D又好小心用詞前後都會提醒山路崎嶇

但近幾年分享秘境已變質為 炫耀同挑戰,有D平時無玩開既上網睇兩眼就吹雞去,自然出事多左
係咪行到腳軟扮蕩失路call直升機送返屋企
有幾白痴先會一兩日內迷路兩次
新手都OK,不過有D人天生怕高無平衡感,上都仲得,但懷疑同落斜坡時就腳震
其實西同南年年都出事
年年上新聞出直升機
但仲有班不自量力要去行
可能用google map之類
跟google map路線
但上到走無data 條路斷左
平權 路都未識認
要俾番錢㗎
如果有咸濕鬼搞佢地就好笑
真?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞