香港大叔以色列搵初戀:真係好靚

94 回覆
206 Like 22 Dislike
https://youtu.be/5qPne-5NsAM

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/248526/%E5%AB%81%E5%88%B0%E9%80%99%E4%B8%96%E7%95%8C%E9%82%8A%E7%AB%AF2-%E7%B5%95%E5%AF%86%E7%89%87%E6%AE%B5-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%A4%A7%E5%8F%94%E4%BB%A5%E8%89%B2%E5%88%97%E6%90%B5%E5%88%9D%E6%88%80-%E7%9C%9F%E4%BF%82%E5%A5%BD%E9%9D%9A?utm_medium=Social&utm_source=yt&utm_campaign=mama

雖然以色列男人優點多多,但其實港男一點也不輸蝕。《嫁到這世界邊端2》攝製隊在當地採訪期間,就發現有三位香港大叔為了另一半,搬到以色列生活,實行「娶到這世界邊端」!

編導黃俊輝透露,攝製隊在以色列一間中餐廳遇到他們,分別是Tony哥、雞叔和Ming哥。問到以色列女人的吸引之處,Ming哥表示:「有一度好,就係唔洗聘金、唔要彩禮,更加唔要車唔要樓,呢樣嘢已經喺中國搵唔到。」他們更稱以色列女人很美,笑言:「無論係黑過炭甚至白過雪都有!」Tony哥透露當地人觀念很開放,無論你是哪個國家的人、做什麼職業,大家都很包容。而以色列女人更不會要求男人一定要有樓先嫁,總之感覺對就會在一起。

當中Ming哥就稱自己在港36年,都未曾一嚐戀愛滋味,但來到以色列就十分受歡迎。他笑稱:「因為我夠吸引力,佢搵我。(香港男人好搶手?)都係唔係,緣份。(老婆係你初戀?)係呀!」而Tony哥就稱自己最喜愛以色列的生活:「生活冇咁急促,空氣清新而且住獨立屋又大。」他們更強調在以色列生活一點也不危險,很喜歡這個國家。
垃圾01+cctvb
好撚憎hk01
老老實實
香港地就算有錢都可以比班港女懨三懨四
之前女模單野咪係咁

係國外你有幾百萬渣手基本上好受歡迎
佢老婆咩樣呀
以色列啲女靚到
換血工程
咁佢老婆d 相呢
又去散播劣質dna
人地去開餐廳已係個老板啦,你估係連登公屋仔咩。
老闆dna 唔劣得㗎
香港都出名係打工狗地獄
其實點先算劣等基因
人地有正當職業 肯捱 收入正常(小生意) 有合法居留
香港男外國搵女 連登仔:
香港女外國搵男 連登仔: 臭雞
我寧願俾火炮射死都好過係香港做野被老細屌
香港冇打杖冇天災
你女都溝唔到啦連登仔
一個係已經有居留同正當職業再識人 一個係用西移民 次元完全唔同好冇?
連登仔外國搵女:為港男出氣
港女食洋腸:貪錢臭G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞