有男仔同我女朋友表白,拒絕左但仲同佢語音打機

151 回覆
2 Like 318 Dislike
我勸樓主睇實條女啦,多啲時間陪佢,佢哋咁相處落去一定會有啲感情,到時就綠㗎啦。呢排先有朋友類似咁嘅情況綠咗
我覺得打機無問題,但有無需要講大話先
我ex同樓主一樣
不過佢口講唔睇錢,但一有有錢仔溝佢佢就成日痴埋去同人skype日傾夜傾

搞完一大輪整走一個好快又會黎第二個
成日拎分手掛係口邊,期間分過4次手
拖拖拉拉2年半最後都係散
半個月唔夠就同第二個一齊

其實講到尾條女都係又想玩又唔想做醜人
,真係散完先清楚佢浪費緊我時間,而且我將自己地位放得太低

利伸:本身係窮鬼公屋撚,唔多唔少有d自卑因素,分手後轉左份工靠自己買埋樓,一年去幾次旅行

樓主,放過自己啦
做朋友以內既野無問題
唔係講大話無問題
個個都話個女仔應該點點點 事實上邊個咁完美
溫柔體貼無社交樣樣以你為先
下下唔就你就係唔夠愛你 遲早出事 早飛早著

樓主比我地更了解條女 如果佢覺得自己無綠
咁即係佢都好信條女無中意對方啦
條女做既野係朋友範圍 無隱瞞自己有男朋友 無單獨出街
咁我個人覺得無問題
當然條女係唔應該講大話 呢樣係應該約法三章
block曬所有野,係生係死我都冇興趣知
先下手為強 比頂罰佢帶先
讓返條女比人啦
佢宜加話件事無野好傾 想大家冷靜下

你講乜尻
我唔知你中文拎幾啦
我意思係 講大話係唔岩 呢樣無得幫
條女都係怕樓主嬲先講大話
咁咪唯有之後三口六面講清楚 樓主有咩要求 守唔到承諾會點
唔係仲可以點

你又唔係樓主 搞到我都唔係好想覆你
我怕你嬲先無同你講我尋晚同左佢單獨出街,呃你話訓左姐 我一啲自由都唔可以有?咁唔滿意?分手囉
放心啦樓主,冷靜期間你條女會更加同個男人日傾夜傾打機,向佢傾心事,個男人又幫手數下你既不是

最後戴帽收場
其實你先係第三者 條友先係正印
我係你就唔好分手。但係預早溝定下一個算。遲早帽
信任冇用㗎

我信
然後一次巧合見到佢TG同嗰條仔表白
俾人拒絕咗
語音phone sex
依家啲女仔係咪咁缺fd啊
明知鍾意你表白埋都仲要一齊玩
條仔又無安全感, 個fd鍾意你又要一齊玩又唔一齊都慘啦(當你真先)

隨口就話分手
根本都唔志在
樓主比啲男子氣慨
唔好比條女食住先得架
真係咁容易就分手都唔長久啦
你又拍得唔開心
有乜為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞