有男仔同我女朋友表白,拒絕左但仲同佢語音打機

151 回覆
2 Like 318 Dislike
我都唔知點做 無左佢我就一無所有 太愛一個人真係好難做到咁 明知自己蠢都好
我覺得無事 係咪我有問題
反正你條女都係當人狗公 兵
不嬲打機都大把仔 你防到呢件 防到幾多件
怕既一係你就陪佢打 一係就唔好比佢打機
唔肯退讓
佢愛你有幾深
心照
再唔係咪咩都唔理
你有你玩佢有佢玩
愛情單方面付出冇結果
唔可以大家退讓搵個共識出黎
咁早抖啦
首先黎講,兵就收梗既,欠唔久有人車出車入,幾爽!
女就係咁架啦,無計。
佢話唔會單獨約會,正確黎講,係唔會比你知單獨約會,如果唔係唔洗呃你啦⋯⋯傻仔
樓主只係會揀一d 佢認為岩聽既野
大家由尻佢喇
事實又再一次證明
人類只會聽一d好聽既說話
容不下其他聲音
你女朋友係臭雞
好快會同你分手
傻豬黎架 你同到佢打幾多次
佢要偷偷同人打你阻到咩
咁條女又唔係中意個男仔 又接受人地係game到車佢(著數)有表示過自己有男朋友 人地表白又拒絕左
假設以上係真 咁係我角度條女真係當人兵無分別
恃住人地對自己有好感 要人陪打機拎好處

個個都話條女因為外人同樓主分手
但我覺得係因為條女覺得自由被規限先不自由 毋寧死
問題源於動作 唔係人
就算唔係呢個case 就會係咁
樓主條女應該都係好有性格嗰啲 食得住樓主啲M底
*都會係咁
執多兩劑咪分手囉
表白過亦都拒絕左 又無單獨出街
所有野都係朋友範圍之內
樓主都堅信自己無綠
如果樓主接受到 我覺得無乜問題
個女仔其實應該唔係太鐘意你
如果係我我會避忌下有目的性既男仔
唔好迫佢揀
唔好製造一個佢對住人地就開心,對住你就唔開心、有壓力嘅局面
結果通常係自己難堪
set條底線俾自己
如果佢過咗條底線分手就算
愛情係咁現實
分得手
勸樓主唔好管條女 綠左只係證明你同佢唔適合 就算今次管得住又唔代表下次可以 所以呢啲等時間證明啦
講大話係唔岩 你想我解釋咩
帽撚左喇你
我可以話埋比你知
佢地扑過好多次
屎眼都玩埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞