有男仔同我女朋友表白,拒絕左但仲同佢語音打機

151 回覆
2 Like 318 Dislike
一直都係咁頂落黎 真係愛一個人其實可以 攞到平衡就得
我係接受唔到有第三姐出現
你條女梗係知咁樣有問題啦
你當啲女戇鳩㗎咩
一嚟佢唔係咁愛你顧你感受
二嚟佢鍾意被愛嘅感覺
三嚟有個後備之餘可以高姿態同你講嘢
唔肯避忌嘅女一係心未定一係臭雞

你咪由得佢繼續囉
佢要綠你你阻止唔到
如果咁就俾人搶得走佢都唔係咩好嘢
唔需要可惜
咁你就唔好開post攞心靈慰藉喇
人鍾意一個人係會有霸佔慾
佢其實唔係真係咁愛你
或者騎牛搵馬緊
佢話俾你知就話係拒絕左姐
條女對住你同另外一條仔都兩個講法
好快變ex
你條女已經不可信,小心呀巴打
叫直行就直行別轉灣

都係得香港啲女咁多人收兵
你綠左都唔好怪個男仔
因為係你條女做引誘個個
agree 為外人反而威脅自己另一半分手
無帽都唔值得同咁ge人拍拖啊 巴打 小心啊
咁你做咩post? 宜家大家講乜你都聽唔落 你就信佢囉! 分手嗰陣記得上來同大家講 愛情真係好盲目喎
救命 見住樓主
為左個外人咁容易同你講分手 唉 自己念
吾係話咩一睇到呢d post就要叫人散 但係佢咁講我都吾知有無念錯
有男朋友 佢朋友明知都要表白(吾係表白完話吾洗一齊就叫無事好無?)明顯都出現左問題啦
跟住你條女同佢打機傾計吾聽你電話都要呃你(嬲吾係佢坦白同個男仔打機 係嬲佢同個男打機都吾同你坦白講 講咩驚你嬲都係藉口)
你真係要好好同你女朋友攞出黎傾下
希望你搵到一個真正愛你 你又愛佢嘅另一半
念你老母 吾你老母
諗呀 唔呀
啱 會同佢傾下 希望妥協到
當打機嘅價值仲高過自己男朋友嘅,咁你離綠帽唔會差得遠。好好貼條女傾下同埋做定心理準備啦
Btw唔好做到自己咁cheap
同我半年前一模一樣,後尾開始放淡佢唔理過多個零月就問我分好唔好,分左到而家都無後悔
(之後唔洗一個月同人一齊左嚕 )遲早都會既野點解唔成全佢呢
有一就有二
佢為個男仔講得第一次大話
之後
啲女人都係咁
綠左啦

唔拒絕人即係有好感囉,只要有一日你地嘈少少交,條女一定去揾人安慰。

安慰要上床是常識吧?
勸你中出多幾獲 飛Q左佢 你對條女唻講 可有可無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞