有男仔同我女朋友表白,拒絕左但仲同佢語音打機

151 回覆
2 Like 318 Dislike
之前佢地成班都玩得埋,個男仔成日車佢,但問過過同佢完全無野

但今日發現個男仔同我女朋友打機,我打電話質問女朋友,但打唔通,佢覆我話同佢老豆傾緊,叫佢cap圖先話其實佢講大話,原來同佢男仔打機傾緊,話驚我嬲,之後我一直追問,之後先講返個男仔琴日同佢表左白,咁個男仔就人知我女朋友同我一齊,都同我女朋友講鐘意佢但就無叫佢一齊咁,我女朋友話拒絕左佢。

咁女朋友就企硬話做fd無問題,佢語做朋友都要剝削佢就分手,咁宜加同佢繼續做fd,話打下機傾語音無問題,得閒會同佢成班3、4個出黎玩,唔會單獨出,話大家都有自己空間同朋友,自己唔鐘意個男就無問題,唔會有事。

信我女朋友肯定無綠,但想睇下大家點睇,係咪我管得太嚴?
首先條仔知唔知你女朋友有男朋友先
如果唔知既 你女朋友都有問題
點會唔比人知有男朋友
如果知道有男朋友都表白
叫女朋友絕交 條友忽忽地
條仔知 但剩係話鐘意佢無叫佢一齊
我女朋友話拒絕左
女朋友話覺得無野可以做返fd
你呢D感情野放上連登你覺得我地講野既唔岩你心水你會聽咩
不過我身邊都有朋友試過條女就咁比打機個網友溝左
你不如同你女朋友約法三章又好點都好
佢係愛你大家都會讓一步
唔過低線咪得
感情事自己決定
唔好想有人幫到你
衰左都係自己既事
利申:個人意見 不喜隨便插
掉轉情況,有個正常樣既女仔埋你身咁樣講,你做唔做到正人君子,一過唔覺意炒大獲,比人安慰下 我真係恭喜你
覺得你講得啱 但佢唔肯退讓 我又唔想放手 真係無辦法先上黎問
一齊打機黎溝女死廢青。
呢條仔如果係靚仔有錢富二代嘅話,佢哋繼續聯絡你就會好易綠。
你條女唔識處理,根本就唔應該講第一個大話。
不過你自己對你女朋友都係信任唔夠。
坦誠相對係最重要。
成日都有呢d情況 點解唔直接搵條仔講

btw 你條女可能當佢免費司機姐
你條女除左講大話有咩做錯
佢話我搵佢就分手 唔想小小野都煩到人
無 平時我都好信佢 咩都同我講 係今次話驚我嬲所以講左大話
有冇諗過點解你咁驚分手 佢就為左其他人可以同你分手
其實答案好簡單啦 你唔肯面對姐
話驚你嬲但又要講大話仲威脅分手
打咩機咁巴閉你陪佢玩唔得?
我愛佢比佢多 我一早知 我選擇繼續行落去 唯一低線就係比佢背叛
想問下條仔同樓主邊個有錢d?
我有咁同佢講 佢話人地邀佢咪玩下無咩野
應該我 但我女朋友唔係物質主義
冇乜野既話點解一定要一齊玩?
冇乜野要講分手?

Welcome to the club
唔好傻啦 到佢真係背叛你 你果條所謂既底線真係得啖笑 依家都唔係愛多定愛少 佢可以咁威脅你
姐係你係佢心目中根本可有可無
港女又收兵
條仔車兵,樓主炮兵
佢係一個咁既人 佢話委屈自己寧願分手 我都唔介意佢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞