仆街free rider我屌鳩你哋老母冚家剷

56 回覆
170 Like 13 Dislike
五個人一組,成份野基本上自己做哂, 唔做嘢都算,打完問佢哋覺得意見點樣又係度屌鳩我呢樣嗰樣,叫佢哋留低做, 又話返工又話陪女, 喺個group度丟一兩條link當自己做咗research
成班仆街冚家剷free Ride,祝你百病纏身生仔冇屎忽

sorry for 1999( 純發洩, 如有雷同深感同情)
I know that feel bro…
最驚佢比埋條Link人
我做個啲野就比第二啲同一Topic都人睇撚曬

I love ar
屌鳩佢地要有證明,問題係佢地有係個group度keep住討論,但冇做野,等於冇證據
幾時dead呀份野 正常有討論唔會唔做掛
轉個撚頭4個篤鳩你唔做
真係屌爆佢地老母
好在我地分工十分好
落名只係落自己囉 你夠唔夠膽做
自己一個做曬成份
跟住話佢地冇做
要求自己present
雖然合作分扣咗
但係仲有A
屌完終於肯做野,不過話我d野有錯Del曬我d野

[maroon]我屌鳩你老母呀仆街冚家剷maroon]
樓豬似足我個gp mate
明明佢鳩做 錯既話佢兩句又唔服
俾意見又唔聽 之後周圍同人講成team free rider 自己carry成組 最好笑既係永遠要人隨傳隨到咁 明明佢有時都唔得閒黎做 我地都冇出聲 咁自我都有
基本上佢搵親啲資料都唔啱洗 淨係執頭執尾執下口水尾又當正自己最大功勞

有時屈鳩人係free rider啲人係最撚仆街
樓主邊間u
我個組長好著緊分好晒工 點知做錯晒
枉佢早成一個月開始做
冇料扮四條 係到吠到最尾個一個星期
咪又係靠佢口中既free rider我地做埋佢個份
到最後淨係改下人地啲grammar

到最尾有份評分 睇個組長都評到我地好低架啦 聽到佢周圍同人講我地free rider 真係人唔笑狗都吠 俾你早一個月做咪又係成pat屎咁 唔明點解會有呢啲on9仔 究竟有冇朋友
樓豬 如有雷同 實屬巧合
我個on9組長希望唔會係你啦
個on9仔好似冇上連登
下堂就要交group project
到呢家都未開始做 我連組員係邊個都唔知
無謂自爆啦,純發洩啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞