想買LG G5 水,邊到買好?

33 回覆
0 Like 0 Dislike
各位有無推介?
肥花
肥花

真心?
肥花

真心?

手入 @ 福仁
手入 @ 福仁

地下?一樓?
台水咩價位,我都諗緊
同問,雖然行貨都係三千五到,但平得就得
台水咩價位,我都諗緊

貴過韓水
貴過韓水

韓水係咪無大陸4G 頻?
宏基冇伏

我部G4係個到買 用左半年燒左
之前部nexus 5x寄左返美國整
整唔到寄返部g5俾我
但係我又已經有新機
宏基冇伏

硬件嘅野撞手神

no啦
我4個fd用G4,全部都燒哂,換完底板又燒未見過可以用到今年未燒既G4

硬件嘅野撞手神

no啦
我4個fd用G4,全部都燒哂,換完底板又燒未見過可以用到今年未燒既G4

雖然宏基都唔係咩白店,但G4燒板都唔係好關佢地事

硬件嘅野撞手神

no啦

雖然宏基都唔係咩白店,但G4燒板都唔係好關佢地事

得G4同V10會燒底板
G2 G3熒幕成日有問題
但新嗰兩部應該無野
依家買機好難選擇
Lg有廣角鏡,但好擔心G5有信號問題,v20又唔岩budget
S7影夜相唔錯,其他地方都無咩問題,但無特色,
HTC 10又樣樣差過三星,除左聽歌同售後服務
Iphone又貴
唔好買LG!!
死機潮啊!
LG垃圾公司
建議樓主揾下有關LG死機問題
好撚嚴重
依家買機好難選擇
Lg有廣角鏡,但好擔心G5有信號問題,v20又唔岩budget
S7影夜相唔錯,其他地方都無咩問題,但無特色,
HTC 10又樣樣差過三星,除左聽歌同售後服務
Iphone又貴

我又唔覺信號有事 2千幾 抵玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞