有冇可能做到一個過濾晒所有大陸Youtube片既Trending,仲有最新影片List晒所有香港區既片

12 回覆
5 Like 2 Dislike
如題,定係外國已經有類似既網做到呢啲野...?
訂閱笑波子哥哥
長期trending
人肉upload大陸youtuber name -> filter -> 香港list

點maintain
Filter rules
1. 簡體字標題
你睇開大陸野trending就一定係大陸野

利申 : 我個youtube得外國video
我講錯,唔係trending 係熱爆影片個list
半個list俾啲大陸片排晒上去
唔係trending 係熱爆影片個list ,如果有一個真正出到香港片既list你話幾好呢
姐係好似呢個壇咁有最新,同熱門
而唔係訂閱同成日睇先見到
大陸youtuber有時都有好野。。。

唔通IT 野就一定要純正美式英文, 英國就唔要
咁香港區既熱門/最新 list 全部係香港片好正常姐…
我意思係有一個過濾剩香港片既 list
你仲有訂閱頁面,推薦影片(trending)睇到返
平時youtube 推薦俾你既野…唔係成個youtube過濾
你阻止唔到千千萬萬既廢老。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞