其實Neway係咪就快執笠㗎喇?

198 回覆
780 Like 26 Dislike
仲唱k個陣屌閪會唔會比人捉?
細個去唱又係呢D歌
大個去唱又係呢D歌
兩個鐘條歌list都係咁上下
死因:租金
屌你呢樣真
本身我超鐘意唱歌 所以都成日去Neway
但屌你上年開始 張敬軒d歌陰d陰d咁冇撚晒
到上個星期所有球記既歌正式冇晒
呢樣都算(其實唔撚算得 )
跟住間房d音響好似要抽獎咁
運氣好先可以有靚咪同靚音質 間間房都唔撚同
之前係外國讀書 去大陸人開既K房 d歌real齊
同埋人地係比錢食野 食夠佢個最低消費就得 唱歌係送既服務 又有得唱又有得食飽咁走真係好撚正
屌你neway比錢唱歌既根本 送個2杯閪野飲
想食野一係逼你k lunch 再唔係就個d咩狗也不屌既k buffet
如果唔係我鐘意唱歌真係屌佢老未唔撚去
睇我上一個回覆
張學友,譚詠麟都少人唱啦
, 下間應該係灣仔, 因為以前lunch時間勁少人, 之後轉咗三點先開舖
公司歌手小圈子,互相玩死大家,再玩死成個產業
重陽節個日下晝 walk in 去,九龍城,新世紀,觀塘都爆佐

我原本都以為呢個年代冇人唱 K
Neway好撚臭 又痴立立咁
香港樂壇真係食得屎,連K都唔撚比唱點振興?
市場萎縮同你唔識新歌有咩關係
係你被動唔會自己去聽新歌先唔識姐
利申 依然成日去neway唱最新出嘅歌
香港唱k鑊鑊成300蚊
300蚊我拎去爆房唔好
其實新一代歌手識自己上網搵宣傳
講積極 EGG 同華納好好多
同埋我用 YouTube Music 會聽多好多平時少聽既歌
On9
訓醒未?
red mr連衛蘭都無 執啦
咪鬼理佢
aga 下半年唔唱大路歌,希望佢可以玩多啲佢鐘意既野
灣仔私人會所黎.夜晚爆到傻.
我成日收工去.好彩識經理
次次去都15000up
你啱,應該入去扑野
big ehco 日文歌係咪同日本同步?
Redmr夠好多歌都冇喇,譬如supper moment dear Jane 嗰啲全部冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞