小米mix3 最新劣J圖已出!

79 回覆
8 Like 35 Dislike
如果 MATE系出會買

點解唔好似vivo nex咁做。。
咁推法真係好7
Nex個 鬼鼠偷竊鏡就節省啲啦
唔推開用唔用到架 周圍D廣告都SELL佢推得呢樣野 唔推只係無左前置相機?
你未用過 黑苺 nokia推機
呢條番薯邊柒個
電子野失靈時仲柒,一係彈唔出,一係彈出彈入彈出彈入無限loop
and機係得佢同sony影相好
但sony柒既冇ram細rom,用一年就慢到仆街
拍片係
但影相唔係
拍片除咗sony全部都係垃圾
放大睇,得mate系睇倒路邊d字,最多係講佢既色唔岩你睇
依家嘅技術要做到真full screen除左推機應該冇其他方式
如果apple下部iphone肯咁搞一定好撚正
個M額真係好難頂
咁我又用第個角度睇
mate系成部機入面既硬件全部都係外國高價買反黎份自己黑科技,其實係底過iphone好多
而佢抄人用自己出既同級硬件叫honur系列,平到仆街又同mate系一樣
honur真係好底買,又一樣,係影相柒
賺幾多鬼知咩,又冇上市任佢up
又話部機有10GB RAM 咁堅.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞