【反同撚福音】Trump 可能重推性別二元化 以生殖器官分男女

225 回覆
707 Like 49 Dislike
班垃圾屎忽鬼成日吹到的偽數據就話自己好有認受性 出到街你搞埋啲不男不女既動作,睇吓成條街既人會唔會影低你放上網
死基佬 !!!!!! 全軍覆沒 !!!!!!!!!!!
哈哈哈哈 !!!!!!!!!!!!!!!!!
得罪講句,你都唔會想自己個囡會同個有J嘅男仔去同一個廁所

不過Obama 8年仼期除咗依啲仲做咗啲咩
我覺得自己係外星人

有無組織幫我起個廁所專比我地外星人用

我覺得係就係 唔洗科學解釋
自由還自由
但係用#metoo去壓迫人就唔得
去游水可以入女廁睇波
戈個moment我係女人
彈出彈入吹咩
有啦,去睇下Moral Realism 嘅書
黑人係騎牆派
那裡有掌聲 就會去果度
左膠真係無用又保守,仲講gender問題,應該講species嘛! 你係唔係唔俾我喺後結構時代嘅自我認同過程入面當自己係樹先? 點解要定義自己為home sapien 咁人類中心主義? 唔得即係歧視啦?
你咪無撚囉
呢位朋友 你都係返火星啦
XXY
左膠又會揾位入trump
但其實trump捐過錢畀同志組織, 又同elton john係FD
反你老母同 九唔撚搭8

gender identity disorder 就快d去睇醫生,唔係周圍嘈嘈閉要人認同你
抵啦班人妖
每個人都可以有唔同性取向,但性別一係男一係女架啦,無性別 跨性別之類係咩玩法 咁一個跨性別人士去廁所可以自由選擇去男廁或女廁 左膠為左政治正確真係咩都做得出 支持trump撥亂反正
咁性別同咩有關?
似係Pence搞出黎多
連接受左手術嘅 transgender都唔得
真係都幾撚保守下
呢d有精神病既就睇醫生啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞