【反同撚福音】Trump 可能重推性別二元化 以生殖器官分男女

225 回覆
707 Like 49 Dislike
我變!
但見到死tb入女廁都覺得好唔舒服
真係好想睇source
連最開放既歐洲都無20%
香港有
樓主真係好撚on9

我有撚但覺得自己係女人跟住入女廁得唔得先

我有咩事樓主打算點救我?
條柒頭縮咗入佢老母個西度啦
比人攞科學理據質疑兩野就收咗皮
左膠打稻草人姐

男人鍾意男人同女人鍾意女人
根本就唔關性別認同事

LGBT嘅B解Bisexual
講得係BIsexual咪即係呢個世界得兩種sexes
大家都未個講緊咩就講咗5頁,而家講緊男人聲稱自己心理上係女人,同女人聲稱自己心理上係男人喎,究竟同同性戀有咩關係呢?
trump ho ball
佢地有被害妄想症
多元性別呢啲概念應該係上世紀後現代思潮開始盛行
因為後現代主義主張冇野係絕對
所謂男性特質女性特質係男女雙方都會有
差在有幾多
同埋除左biological 仲有其他因素構成男、女概念 所以要解構(deconstruct)

同歷史上嘅思潮一樣 (批判之前的思潮)
後現代主義其實係對現代主義的批判
現代主義強調科學、理性、客觀
但缺點係世界觀太過冰冷、機械化

至於後現代思潮出現左咁多年之後當然有佢缺點
恕我才疏學淺唔知有冇對後現代批判的思潮
咦, 上水抖氣喇?
記得吸大啖啲先好再潛
撥亂反正
冇直接關係但係有間接關係
上面都已經有人舉例
有個人生理上係男人
性別認同係女人
但性取向係Les
咁佢可唔可以入女更衣室?
Gay佬,人妖 話鍾意入女廁 有認可感... 入男廁比班麻甩佬睇蝕....我屌你老味
做得好 Trump !
好野,跟本痴撚線
現在係 LGBTQQIA+
左膠連sex同gender都未分得清
跟本就係排住審同性戀,班左膠先攪咁多野
我都有時覺得自己有女人嘅心理,當時我就想入女廁,俾人鬧就可以告佢歧視,冇得輸
基佬基婆都算喇 你有自由覺得你係咩性別 但話自己第三性別又要逼人認同你先係問題
咁你來講吓,現在講緊性別唔係性取向
唯一考慮因素係佢係男定女,可唔可以入男女廁從來都同性取向冇關,唔通男基佬剩係可以去殘廁?根本就唔撚關性取向事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞