【反同撚福音】Trump 可能重推性別二元化 以生殖器官分男女

225 回覆
707 Like 49 Dislike
港女末日
雄性有陽具有睪丸, 雌性有子宮有陰道 (只限哺乳類)
無關係?
我有鳩但覺得自己係女,係咪可以入女更衣室?
Gender同sexual orientation都分唔到?
基佬會唔認自己係男
20%?
即係每5個人有一個係?
我由幼稚園到而家出黎做嘢見識過嘅人閒閒地都三百幾四百個啦
我都剩係見過男同女咋喎

唔好講咁多啦
比source啦
其實想同果班同性戀同「跨性別人士」(好撚on9既term)講,尊重你地有同性相戀同不滿意自己既性別,但你地點解要大眾去接受你地同要求去立法去合理化你地既行為?跟本就唔撚合理
Trump真係常識守護者 左膠剋星
防止班色狼扮gay入女廁
Biological gender同gender identity唔同
唔係話你覺得自己係女就係女,只係你嘅gender identity係女
咁某d人又有j又有閪咁點算
Obama 真係食撚屎, 撚同閪都唔識分, 攪到鳩咁亂
接受都ok
我唔會歧視一啲唔鍾意自己條撚/閪嘅人
但請你哋不要自私到要立法影響大部分人嘅生活
乜鳩性別流動
根本已經影響到社會運作
講緊sex gender性別認同 又一堆人出黎講性向
做乜鳩
事實係有男話自己係女而參加唔知咩運動女子組別拎獎
又係gender identity呢d垃圾 你男人認自己做女人入女廁令其他女性唔舒服又點計數?
六十幾個性別
你班左膠都痴撚線
你有條鳩但覺得自己係女人就可以入女廁?
資料來源?
死nigga真係成事不足敗事有餘 好彩有侵出來補鑊
同性戀唔一定係性別認知有問題
'My birth certificate says I'm female': Trans cyclist defends her win after 3rd place competitor lashed out saying 'it's definitely NOT fair' after losing in world championship race

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6298053/Trans-cyclist-defends-championship-win-3rd-place-competitor-complained-NOT-fair.html
其實想問吓關反同咩事?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞