【反同撚福音】Trump 可能重推性別二元化 以生殖器官分男女

225 回覆
707 Like 49 Dislike
這個新的定義將從根本上解除聯邦政府此前對約140萬選擇通過手術或其他方式改變自己性別的美國人的性別的認可,因為他們的性別已不是他們出生時的性別,而是通過手術或其他方式進行了變更。

點解做埋手術都唔得?
你歧視直升機呀?
https://youtu.be/WPMDCJrRpT8
淨係見到班好彩生係一個自己中意既身體既on9係到up埋啲廢話
係咪想講你地果啲sex同gender有分別既「科學」呀?
對唔撚住, 我英文屎聽唔明佢啲口音
佢講緊乜鳩
你唔撚鐘意自己個肉體有三個選擇
1. 學習接受自己
2. 唔撚接受, 而家醫學好發達你可以去整到自己滿意為止
3. 打開窗, 再刷過首抽
trump好波
生殖器官根本同性別冇關係
古晶:有無搞錯,我由細到大都係男女廁所亂用架啦

廿幾年前已經咁精警
宜家佢講dna呀嘛
手術改變唔到基因
古晶: 我gay ga
香港大約有20%人口係屬於非傳統性別
真係最撚簡單區分

一出世有鳩有閪就冇得講 , 俾個第三性別你呢d萬中無一既例子冇問題
咁第時人地metoo我
我係唔係話我認知上係女, 點會性侵返女性就冇問題

咁教練有救
其實我生的樣衰都唔係好鐘意架炸,
俾人話樣衰我覺得係歧視,
希望可以立法廢除樣衰呢個詞及相關批評我個樣既字詞,
對歧視我個樣既人進行法律制裁,
同埋新增返一d 好聽既字詞去形容我個樣
解釋吓
點撚樣有20%
除條褲咪知男人定女人
同樣有男女性徵頂多1%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞