完全唔明點解honda唔出條line打L佛

49 回覆
0 Like 3 Dislike
無錯,揸過佛火再揸返noah會覺得似揸玩具車
點解歐洲車廠無乜大型MPV
頂盡平治v-class
我就noah轉會vellfire,未攞車果陣以為差唔多。攞咗車一坐上去個感覺同Noah 差好遠
因為歐洲MPV無咁大需求...
當年mazda 8 頭威頭勢, 仲以為做得起

點知過幾年mazda 自己摺埋條line
車重左好多,感覺實在得多,唔會好似noah咁車高但偏輕一高速就浪到hihi
隔音高noah幾班,始終一分錢一分貨...
而家工程車轉晒用三菱delica 啦. 四驅MPV
其實 Previa/Estima 都巳經好過 Noah 好多
如果揸開noah嗰隻boxy車,會唔係太慣previa,因為矮左,特別尾排
新個時有事, 但好快殘。
我意思係估唔到一架6,70萬o既車原來咁唔捱得o者。
我估佢係講路政同金城個啲
買得Toyota 預左粗咪 而且粗用 機器穩定性高 問洗叫拖車都算贏左
福士T5囉,可以坐九個人
出完會好似 S Class vs 7 Series,

H 車路線,都係玩返sporty 算,鬥豪,不了
VW, Ford, Peugeot都有啦
係黎到香港得貨van版者
想像唔到40系會幾誇
我個人容易暈車浪,坐l佛真係唔得,s class就冇事
我覺得係揸嗰個人技術問題...
八月去東
東京自駕遊,揸火,坐7個人,由東京揸去輕井澤,除左司機我之外個個訓到豬咁,連一向最暈車嘅朋友都無事...
當然,日本啲路無咁凳可能都關事
點解Honda 唔出部車打 Toyota Prato / land cruiser
新款轉左雙搖臂解決左
97年 lucida 先係世界第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞