[1月買中鋒]車路士球迷討論區

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
有無巴打去過主場睇英超? 官網係咪買好難買飛?
同問,應該嚟緊十二月去朝聖
已經做左 true blue membership
想請問 online ticketing system 係咪同當地現場 ticketing office 同時開售門票?
今日開售十二月對富咸果場,想買,但唔知幾點鐘開始
應該係英國時間7點鐘 我都諗住買
我係buy ticket, Fulham個場既ticket info睇到
唔該巴打
呢場係 category A 應該唔駛用 loyalty point?
應該就係 join左membership就買到

要分我都唔知點算
ps: 十幾年 cd-rom,都係借朋友 acct 上嚟問
係 阿記 post 見到呢個 id 不必驚慌
想睇摩狗連美斯都用得廢
買廢人買咗億幾
大鑊世三傷左
要三分
睇錯左 自膠 係會有三分loyalty point
如果買唔到仲可以去ticket exchange 博下
icardi絕殺AC
Pictures have shown Hazard was carrying an injury in the warm up against Man Utd on Saturday. Reports suggesting he will miss the Europa Game (Wouldn’t play anyway) but could be in the early stages of Being a doubt for Burnley a Week Today...

原來開波前已經傷 仲以為係踢完傷左
咁可以解釋到點解佢踢得差左
吾皇84分鐘換入嚟,食咗張黃+失波 黑氣石
盲反古狗條友好肉酸
仲廢過美國仔Scott
點做到
水到咁多人睇好佢先好野
《每日快報》報導,巴卡約高租借到AC米蘭後一度被認為會在意甲證明自己,而新賽季至今,義大利媒體給他貼上的標籤卻是「迷茫」、「災難」和「混亂」。
A級唔洗分,可以準時排隊買
提提你,用多幾部機,電話排,會快啲入到去
準時買就應該無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞