[1月買中鋒]車路士球迷討論區

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
泰鷹搵膠鷹
呢個真, 起碼Barkley有表現
練波專員
Yes, 雲爺唔搏,就到我地搏中Kante一樣
Marina就係咁樣下下買D三四線合格水平返黎
所以一月唔買好過
寧願等夏季轉會窗
到時起碼多啲target
Kante都唔叫搏啦
疤隻ag堅廢
tosun>morata

morata 應該射唔入
可能控都控唔到添
當年球探a 阿頭Piet De Visser 眼光係幾好既
Edin Džeko ok
球狗打假9
狗打假9
SKY SOURCES: Real Madrid close to sacking manager Julen Lopetegui. #SSN

干爹
呢條友不如直接退休算啦
以為皇真係睇得起佢背住國家隊接job
而家唔洗半年俾人炒兩次
其實條友個cv又唔係標青
唔知點解皇馬請佢
Real Madrid B manager Santiago Solari the closest to be announced as new first team manager following the sacking of Julen Lopetegui. Real Madrid didn't contact Antonio Conte because his problems with Chelsea aren't solved yet.

車未賠錢俾干地
光頭狗三連歐聯邊個接都係死
肥普又唔走咪可能求其搵個玩西班牙化既傻鳩頂住先
SKY SOURCES: Real Madrid close to sacking manager Julen Lopetegui. #SSN

干爹
呢條友不如直接退休算啦
以為皇真係睇得起佢背住國家隊接job
而家唔洗半年俾人炒兩次
其實條友個cv又唔係標青
唔知點解皇馬請佢
光頭狗三連歐聯邊個接都係死
肥普又唔走咪可能求其搵個玩西班牙化既傻鳩頂住先

其實都冇人預期佢好好 但邊估到輸到咁樣衰
多得7吐
同疤差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞