【我和家姐的日常】推推推推乜撚

66 回覆
36 Like 2 Dislike
屌你班友推爆左舊post衣家連叫樓主上水既地方都無呀
又唔知要等幾耐
跪求斯巴快啲開新post同出文
樓豬深潛左啦 仲開
冇文開新post把撚咩
樓主有文要出自然會開新post
的地幫佢開完咪又係鳩推到1001然後沉
可能樓主就係想爆1001沉咗就算
咪又係同反水蛇一樣
我都Mon 緊樓主
「家姐,陳婆婆頭先比南亞仔扑爆個頭入左醫院呀。」

「咁不如我地去醫院探下佢啦,話曬老豆成日唔係屋企陳婆婆得閒都會煲湯我地飲。」

「唔,好啦,咁我地食完晏過去啦。」

去到醫院,家姐仲緊張過我,急步咁行去問陳婆婆係邊張病床。我係後面望住家姐,真係覺得家姐好正,簡單既白色連身短裙配件薄薄地既深藍色冷襯露出半截白皙既小腿,若隱若現既淺藍色bra搞到我好想即刻係後面攬實佢再玩弄佢淡啡既乳頭。

「家明,呆左咁企係度做咩啊你。」

「覺得你靚忍唔住望到入曬神。」

「口花花啦你,快d過黎啦。」

家姐行埋我度輕輕錫咗我塊面一啖,再係我耳邊細細聲耳語:「今晚先同你玩啦,乖。」

我呆左一呆,心諗家姐今日點解同平時有d唔同,不過下一秒我就已經冇再諗落去,同家姐一齊行去陳婆婆張病床隔離。

「家明,家欣,你地咁有心黎探我既,我冇乜事喇,醫生話皮外傷聽日出得院喇。丫,唔記得介紹,呢個係我個孫女婷婷,上個月係外國讀完書返黎。唉,返黎冇耐就要係醫院見面,真係唔老黎」

我望住面前呢個女仔,成個哈利波波入面個張秋咁,唯一唔同就係心口跌到落肚臍既事業線加上條短到見到半邊屎忽既牛仔短褲,竟然係我同家姐由細玩到大既婷婷?個陣時讀完小六就去左外國,印象中只係一個戴無框眼鏡既小學雞,竟然過左幾年變成咁。

「家明,家欣,我地好耐冇見喇,多謝你地黎探嫲嫲,今晚我地一齊食飯?」

突然我手臂一陣痛,原來係家姐大大力meet左我隻手一下。然後係我耳邊講:「望夠未呀,今晚你自己訓啦。」

我無奈苦笑左一下,望住家姐講:「家姐,咁我地一齊食飯~好唔好~?」

「好丫,都差不多過晒探病時間,咁我地返去煮飯啦,婷婷你唔介意呀可?」家姐又回復返平時咁。

我地食完飯之後,婷婷過去佢屋企拎左兩支威士忌過黎,話咁多年冇見,陳婆婆又已經冇事,今晚一定要傾通宵咁話,雖然家姐好似嬲嬲地我頭先𥄫婷婷,但都爽快咁應承左婷婷今晚不醉無歸。

我地三個圍住三角形咁坐係廳既梳化床上面,一齊攬住同一張被,一路飲酒,一路由細個既事講到婷婷去左讀書之後既事。講真,婷婷以前雖然好似我地個妹咁,但其實佢大過我兩個月,幾年冇見咁大轉變。依家仲著成咁坐到咁近,小家明已經忍唔住硬到鐵柱咁。好在有張被係度遮住先冇比婷婷發現。

呢個時候飲左酒既我比平常既我更加大膽,望住家姐沖完涼換返平時著既大碼T-shirt, 有意無意用雙乳挨落我手臂,我已經忍唔住了。隻腳慢慢伸去家姐既小森林了下了下。我感覺到家姐下面暖暖既陰戶開始濕潤,同時塊面唔知係舒服到紅晒定飲左酒既紅,令我更加按捺不住。

「家欣,你係咪醉喇,嘻嘻,估唔到你地咁唔飲得,嘻嘻。」講完呢句婷婷竟然就咁係我地面前訓著左。

我當然唔會放過呢個機會,確定婷婷訓著左之後,就成個人鑽入被入面,開始用我最喜歡既舌尖進攻家姐既陰蒂。

「嗯。。。唔好。。家。。明。。嗯」

家姐咬住被既一角努力咁唔比自己嗌出黎,同事我已經成個人轉左方向,將熱熱既陰莖送埋家姐既嘴邊。

「家姐,你今晚真係好靚。」

「家明,我愛你」

「家姐,我都愛。。!」突然,婷婷坐左起身,大叫左一聲「快d飲!」我同家姐當堂嚇醒左,即刻出返黎扮訓教。點知原來婷婷只係發緊夢,又再訓返。

我即刻拖住家姐返返入房,繼續頭先未完既事。家姐坐左係床,問企左係度既我:「家明,你係咪見到婷婷咁樣先想同我。。做。」

「傻妹,我只係驚訝依家既婷婷同印象中好大分別,冇諗其他野。我淨係愛家姐你一個。」

「真係既?我。。」我唔比家姐再問落去,一啖錫左埋去,再由頸一路舔到家姐既乳頭。再落到去已經完全濕透既陰戶。

家姐大力咁捉實我又熱又硬既細佬,用舌頭輕輕舔左幾下,再一路舔到我雙丸。呢個時候,我已經忍唔住,家姐亦將我整條陰莖放落口吸吮。

「家姐。。我唔得喇。。」

「嗯。。射落我。唔」

家姐未講完。。

陳婆婆竟然過左黎我地屋企。。仲衝左入我地房大叫:「樓豬仲未出文,你地兩個竟然掛住扑野唔推post!屌你老母!」
算唔算斷尾 [/member]
如無意外應該完咗
未完,預計仲有兩篇。只係停幾日抖下再出。
黎緊或者會淨係喺紙言出,到時再話比大家知。
得翻兩篇渣
感覺上似啱啱開始
得啦反水蛇 根本完全一樣
一陣又有護主犬出黎屌鳩你
你停幾日唔係問題
係你冇交帶問題
次次都係要巴打們問你先答出唔出
你都幾好笑。我講明係單完黎,上個單完我完左未? 我有冇寫寫下唔寫?
咁都吊我冇交帶?我停唔寫洗唔洗填 form 同你申請?你真係覺得我欠咗你咁喎。
原來反水蛇覺得完左個單完 下年先出都無問題
洗撚同你地交代咩 下年有文 都叫有文!
樓豬鐘意幾時寫就幾時寫 使撚同你班毒撚交代? 唔鐘意咪唔好睇 再嘈block柒你
一陣又blocked叫你唔好再睇
千奇唔好唔睇,你唔睇我冇飯開㗎
方丈
咪撚寫呀 冇人想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞