點解黑人啲精唔係黑色

16 回覆
10 Like 47 Dislike
琴日喺 Hall 度做 Group Project, 組入面個黑人就射左精

法國佢啲精液係紅色!!??

我身為黃種人, 平時啲精液都係黃色

平時睇開歐美 AV, 白種人啲精係白色

點解佢啲精液唔係黑色??

有冇讀 Biology 嘅同學解釋下? thx

P. S.
IB 42/45
HL 777
IELTS 8.5
IQ 135
CUHK Med Fac
British/Canadian Passport Holder
點解黑人手掌係白色
1滴精10滴血
好似係因為chemical reaction 所以先有呢個result

p.s
185cm
IB 44/45
HL 777
IELTS 9.0
IQ 310
CUHK Vet
Canada/British Passport Holder
Listed company owner’s son
Lihkg Jai
HongKonger
黑人牙膠都係白色啦

Sent by macbook pro 2018
首先正常精液顏色係微黃嘅白色
仲有就係人類嘅前列腺係唔識整黑色素 原因係前列腺無鉻胺酸酶
點解做做下project射精?
所以任何人種嘅精液都唔會黑色
點解黑人手掌係白色

曹操:因為它老藏著
you are a fucking disgrace
個力架屌住樓豬老母傾project
分配能力值主點咩色係視乎英雄
咁佢地d尿係咪黑色

PS
160cm
10cm (fingertip
DSE 26/35
English level 2
IQ 100
ChinU risk man
PHD(poly high dip) civil
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞