恭喜Cuson有新女朋友!

449 回覆
4675 Like 60 Dislike
推post 順便呃負皮
Ca嬸個ig又食野
肥閪
負皮我呀息閪
負皮我呀臭閪
臭雞未爆離婚果陣啲like都係得200-300個 宜家更少 咁少人like叫KOL咩? 原本就應該面對現實四十歲人就收心養性唔好發明星夢啦
到底佢同hxxxo pixxx邊個係劣食之母?!
佢成日覺得自己勾件細十年覺得自己好後生好撚索架嘛 又多人fo佢好威威架
唔係佢老公呢個女人乜嘢都唔係,家務唔識做一味扮少女又守婦道
影撚衰曬地球女性
cuson ig 講嗰個呼之欲出係邊個
谷撚氣無得R撈咪上來洩憤囉
臭雞未爆離婚果陣啲like都係得200-300個 宜家更少 咁少人like叫KOL咩? 原本就應該面對現實四十歲人就收心養性唔好發明星夢啦
佢成日覺得自己勾件細十年覺得自己好後生好撚索架嘛 又多人fo佢好威威架
唔係佢老公呢個女人乜嘢都唔係,家務唔識做一味扮少女又不守婦道
影撚衰曬地球女性
who is Jimmie
基本上睇個負皮幾時出現,
就可以知道個失敗星同件臭西上次幾時online
上次佢on應該在大約50分鐘前
#eat#lme
6分鐘前
真係好撚廢,想覆一句叫人收聲就話咩"你唔知人地咩事",完全無point兼廢up
人地把聲收唔到仲燒得更旺,而家就玩全負皮整存在感
臭西你仲未過去果邊畀負皮呀
快啲過去畀啦

「我的港女老婆」Caca Yu余嘉敏偷食整合post (19)
https://lihkg.com/thread/750099/page/35
快d過去19個post全部留言都負皮
雖然過程好漫長又好辛苦,但值得架
謝晒皮?
caca年紀大唔好咁勞氣

留個comment比你負評
好想比ca嬸負皮
加油caca,我相信追求真愛係最重要
十卜caca
#cacalovesing
我係真心支持你架,唔好負皮我
無論柒神鐘意男定女都好 總好過以前個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞