主攻世界各地cult片三十餘年,你問我答

656 回覆
333 Like 9 Dislike
有,佢d嘢好撚貴,把撚
前輩
第一類型危險
我影評都貼埋啦
關公大戰外星人有兩齣,鮮浪潮國際短片展果齣比哩齣好睇
算,哩齣我之前睇完有打文
屌 我入黎本身就係想問有無比呢套更變態既片
之前聽人講A Serbian Film同120 Days of Sodom係最變態
講真 好碎料

睇緊A Serbian Film果陣 諗得最多既 係個女仔會唔會nude
D人成日講BB個part 屌你個鏡頭避重就輕 唔清唔楚 得D聲 到喉唔到肺 你俾多幾個BB喊樣既鏡頭都好丫
完左果陣我心諗 屌你咁就完左

120 Days of Sodom 好撚悶
唯一鍾意既位 係放鐵釘入D包餵佢地食果part
明知有釘都要食個表情 仲有施虐者個樣 係得呢度做得幾好
仲有被迫爬過去食屎果part 表現出既果種掙扎 交到戲

好老實講 單以劇情黎講 唔少日本漫畫變態過上面
可能係法律問題 太多限制 拍得出黎做電影既已經變態極有限
如果巴打們有睇過真係好撚變態既cult片 請推薦俾小弟
The pig fucking movie睇左未?

超超超超超重口味cult-The pig fucking movie(1974)

全片個半鐘左右沒一句對白,內容很簡單講述一個男人孤零零地住在一所與世隔絕、貌似教堂的農場裏。他每天的生活就是飼養他的家禽,他每天早上喝一杯自己的尿,看著雞鴨們交配,時不時的,他會到後院撞響大鍾以緩解自己的欲望。後來他與母豬日久生情,並和它發生了關係。
後來母豬生咗小豬仔——人和豬的混血兒。那男人爲小豬們編織了漂亮的小毛衣,又教小豬們學著人的規矩在餐桌上吃飯。但小豬們總是在桌子上亂作一團。他只能把那些小豬一個個吊死在門前。
母豬出來看到後,發咗癲咁往外跑,不慎掉入池中淹死了。他將埋在地下,試圖開始新的生活,他開始像豬一樣吃自己剛剛拉完的屎。屎最先還在火上煮熟了再吃,後來,他拉出來就直接轉身將嘴湊下去吃了起來,直至他無可遏制地嘔吐起來。最後,他將自己吊死在門口的枯樹上。

其實佢得好少dvd係真係屬於難搵級別,比例上
LD佢又真係幾靚嘅但太貴
未睇過 Thanks巴打 覆得好快
另外我仲想搵D精神/肉體折磨既片
例如你上面講既Grotesque
仲有無多D?
有冇d cult片係無血腥但睇完唔知睇左d咩
或者係表達手法上好奇怪
大衛連治嘅所有作品
巴打咁重口味,可能要睇嗰D真實嘅 活剝生劏割頭嘅片段先満足到你。網上有好多。
樓主有無睇過依套?

睇左幾次都唔係好明
有呀,

其實我睇完都唔明,迷離到同睇大衛連治咁
點睇港產cult片- 伊波拉喪屍

唔係黃秋生嗰套伊波拉病毒

https://m.imdb.com/title/tt4207094/
仲有套港產片叫二月三十都幾好睇,有d cult 既成份係到
睇過,好一般,又唔係話難睇但又唔算必睇
仲有套港產cult片叫猛鬼食人胎

發覺港產殭屍鬼片有個元素係無論咩事都會有化解方法
願聞其詳
點睇transpotting
有冇睇過Aftermath (1994)?
中學果陣好鍾意睇變態野
睇完呢套我成個人真係腦海空白
好難相信呢個世界真係有咁既人
我驚我講到1999,即係好似用童子尿解降頭或者破法呀,黑狗血呀果啲,你睇林正英殭屍先生系列就知
講起林正英,佢一生人既唯憾係無拍過愛情片 感激佢將一生奉獻左比香港電影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞