主攻世界各地cult片三十餘年,你問我答

656 回覆
333 Like 9 Dislike
一齣幾好嘅入門級cult片
吓,點會冇深層意義,任何一個導演拍每齣戲都唔覺自己拍出嚟嘅係cult片,而且大部分電影都有本身嘅電影訊息帶比受眾
花與蛇同打蛇都有睇過,人蛇就真係冇
樓主有冇睇過日本既黑白片叫鐵男
殘酷的浪漫、the pig fuck movie、A Serbian Film 、索多瑪120天、福伯

Btw福伯其實唔太血腥,但劇情好衝擊到我
點會噏
有興趣的話可以睇吓我ig,每兩三日都會介紹一齣cult片/劇/漫

ig : chat_cult_place
老笠cult得嚟有d做作,但我幾鐘意佢地幾條友喺士多房圍住傾計果場戲
中左1套
超能殺人輪胎
讀u個期好得閒好鐘意睇cult片
當年高登直播台仲成日播wrong turn 12345678
嘩,師兄應該係資深電影迷
咁歷史遠久又咁冷門都睇過

在當時看來是cult禁片,以現在的目光看只不過是一些肢體殘障者的表演,殘障者終究會對自己身體的殘疾有些自卑和敏感。此片告訴我們:莫打著愛情的幌子行骯臟齷齪之事,自作孽不可活。
好好笑,睇得得好開心

變烏蠅笑到我標眼水
當年鍾意異獸戰所以租埋呢套人獸戰點知中伏 細個嗰陣對於人形怪物 好撚咸濕識得扑野 感到好嘔心震驚 大個啲睇返算係冇感覺

同埋有冇類似嘅戲
火火啲戲通常都係開頭ok,最後爛尾
Django Unchained 開頭嗰段(去到表明身份)真係幾正
就嚟上嗰套屍殺片場睇咗未?有無伏?
日本嗰套?屍殺片場?
樓主有冇睇嗰幾套Violent Shit
呢套真係幾cult,正到仆街
係,過幾日正式上畫
好多人話正,期待中
唔係樓主,不過我前排睇完
Our love can put an end to this fucking world
又唔會嘔,但就震撼太難頂,睇到訓得唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞