呢個分化兩性post又想要幾多正評呀?出聲啦!

7 回覆
9 Like 3 Dislike
我一直同人講上網睇post要帶腦

尤其是連登日日都黑色五毛警告既時候

以下呢個回帶post,我認為正正係其中一個想放負洗腦既post 黎

第一佢用好大篇幅一層層既fallacy 導向大家諗埋一堆負面野:

女=雞

叫雞=無問題

一腳踏兩船 > 叫雞

佢仲要唔止post一次,根據入面reply,係一個回帶post

呢d咁既洗腦方式極似大陸d長篇大論洗腦文

連登有堆19中小學生會上,長時間睇呢d野又唔識用腦諗,久而久之睇到上曬腦,結果搞到d價值觀錯曬我諗呢個亦都係「無為而治」呢個論壇政策衍生既法律罅

Admin可能要諗下d措施,有冇得顯示下出post條友係邊度人之類,或者正評既人係咩人之類

以下為上文所指分化post,睇下就算,唔好回覆

我是一隻雞蟲
https://lih.kg/868709
推推先
仲有連登好多淫圖 男女都有,希望連仔見一個刪一個,連犯者ban走佢地
講貼咸相以前舊登都有,露點即bam

谷乜乜乜就成日貼,用黎洗底,其實之前都有post爆過

係有五毛出呢d post 吸下人氣之餘可以轉移焦點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞