邊到有得買fidget cube?

23 回覆
0 Like 0 Dislike
好想要
深水步實有
再唔係log on都可能有
仆街做backer果2粒都未出到貨

我都係,三月先出貨

我都係,三月先出貨

冇睇佢D NEWSLETTER
本身又話12月出...之後就spam左一輪話d貨有問題, 唉當跌左

就是了,本來話12月出,之後變左3月,我思疑3月都唔知收唔收到。
信和啦 一地都係
信和啦 一地都係

搵日去睇睇先
深水步實有
再唔係log on都可能有

搵日去睇吓 thx
信和啦 一地都係

搵日去睇睇先

有分真假唔好見係就買

我都係,三月先出貨

本身又話12月出...之後就spam左一輪話d貨有問題, 唉當跌左

就是了,本來話12月出,之後變左3月,我思疑3月都唔知收唔收到。

等極班契弟都唔出,抵佢比支那人抄
老翻個啲好伏,joystick個邊轉幾轉就收皮轉唔郁

我都係,三月先出貨

我係12月果個BATCH, 到依家都未到

咁我係三月嗰批咪仆街
買完玩左一陣無玩
冇back 好想買到真貨
信和 深水埗嗰啲假既
Kickstarter 12月苦主
Carosell

12月backer寄艷左喇喎

12月backer寄艷左喇喎

黃豆都冇粒
同Frd 夾左5粒
上星期收到12月既貨 ,真係唔知3月貨 準唔準時出到
本身幾鐘意粒野 但被信和D老翻變成公廁 而家對粒cube反感多過乜 hand spinner又係
上星期收到12月既貨 ,真係唔知3月貨 準唔準時出到

到而家都仲未收到,只收到佢通知話呢兩星期內到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞