Kai同Lok走咗嘅DigitalRev TV真係差好遠。

136 回覆
52 Like 0 Dislike
佢哋真係好認真同好樂意做d搞笑嘢
起碼風趣啲先
依加睇佢地個人Channel
其實kai識唔識講廣東話
差好遠,唔係成日一齊,又冇咁多錢製作,之前跑車直昇機都出埋
同lok d 英文差唔多
應該唔識,就算識都好有限。次次講中文時都係lok同alamby去講
Lok宜家d片講番中文幾好
Lok起碼可以正常溝通
睇以前啲片 Kai識自己去雪糕車買雪糕
佢口音好勁,但明明佢已經成日講英文。
不過,聽過陶傑Ted talk,d口音都好勁,用字係豐富,但唔係好流暢,唔知係咪返咗香港基本上唔使講咁滯。
無左kai都無睇過
Kai Lok Alamby 三個加埋先係DRTV
無咗Alamby已經開始唔好睇
Lok講過Kai嘅廣東話程度係去到飯落單
Lok宜家d片講番中文幾好
Lok起碼可以正常溝通
睇以前啲片 Kai識自己去雪糕車買雪糕
Lok講過Kai嘅廣東話程度係去到食飯落單
我記得kai有集講過屌你老母
而家佢地拍既好多都係review
我係沙田好運麥當勞撞見過lok同佢老婆2次
DigitalRev有成條team又有budget,點同
單人無咁多gears, 只有做新camera review,因為大品牌會借機比KOL
上兩個星期 lok同kai去左photokina
Lok有段廣東話片介紹腳架 屈左kai都講埋廣東話
https://youtu.be/cf_wtmtUZdU
睇返wiki,其實阿kai真係有d料到,佢一入去就成個模式轉晒,一走咗就冇人取代到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞